Çocuklar İçin Cinecity Sinemaları’nda Sürprizler Devam Ediyor

Tarihler: 31 Ocak 2011 Pazartesi ~ 01 Şubat 2011 Salı

Yer: Cinecity Sinemaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2011 ~ Şub 1, 2011

Çocuklar İçin Cinecity Sinemaları’nda Süprizler Devam Ediyor…

Tüm Cinecity Sinemaları’nda her sabah saat 10.30`daki “Çocuk Seansı`na” Cineclub kartı ile bilet alan herkese küçük boy popcorn hediye!

İzleyicilerine ayrıcalıklarla dolu sinema keyfi sunan, güzel sürprizlerle üyelerini her zaman farklı hissettiren Cinecity Sinemaları, çocuklara özel 10.30 çocuk seansı için Cineclub kartı ile bilet alan herkese popcorn hediye ediyor.

1 Şubat 2011 tarihine kadar geçerli olacak “popcorn hediye kampanyası” ile çocuklar bir yandan çocuklara özel ses sistemine sahip salonlarda sinema keyfi yapacaklar, bir yandan da hediye popcornlarını keyifle yiyecekler.

Cineclub dünyasına üye olan izleyicilerine sunulan fırsatlar:
Her 10 bilete 1 davetiye, filmin başlamasından 15 dk. öncesine kadar rezervasyon ayrıcalığı, özel gösterimlere davetiye, Cineclub’lılara özel dev sinema perdesinde maç gösterimleri, filmlerle ilgili hediyeler, dönemsel promosyonlar ve fiyat avantajları, nakit para taşımama avantajı ve her yıl sonu cineclub büyük ödülü cineclub üyelerine sunulan fırsatlardan bazıları…

Detaylı bilgi için
www.cinecity.com.tr



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT