Frances Ha

Tarihler: 28 Temmuz 2021 Çarşamba ~ 28 Temmuz 2021 Çarşamba 28 Temmuz 2021 21:00

Yer: Fişekhane Açık Hava

Ücret: - 66.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kennedy Caddesi No.52 Zeytinburnu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 28, 2021 ~ Tem 28, 2021
Frances New York’ta yaşamaktadır, ama bir evi olmadığı için New York’ta bir adresi yoktur. Frances bir dans topluluğunda stajyer dansçılardan biridir, ama işin aslı dans etmeyi de bilmemektedir. Frances’in en yakın arkadaşı Sophie’dir, ama ikisi bir süredir küstür ve konuşmamaktadırlar. Frances hayallerinin peşinden koşmaktadır, ama pek azının gerçeğe dönüşme olasılığı vardır. Frances elindekiyle yetinmek yerine çok daha fazlasını istemektedir, ama hayatını da büyük bir neşe ve sorumsuzluk içinde geçirmektedir. FRANCES HA, New York’ta geçen sınıf, tutku, arkadaşlık, başarısızlık üzerine benzersiz bir komedi.

Yetenekli yönetmen Noah Baumbach tarafından yönetilen Frances Ha, 2013’ün eleştirmenler tarafından en beğenilen filmlerinden biri oldu. Başrolde oynayan Greta Gerwig’in unutulmaz bir performans sergilediği Frances Ha görüntü yönetiminden, müzik kullanımına her unsuruyla dikkat çeken kalburüstü bir komedi.

Yönetmen: Noah Baumbach
Oyuncular: Greta Gerwig, Mickey Sumner, Sophie Levee, Dan Michael Esper

2013 | Dram - Komedi | 86' | İngilizce; Türkçe altyazılı
*13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir. Olumsuz örnek oluşturabilecek unsurlar içerir.

- Etkinlik Kapı Açılışı : 20.30   Etkinlik Başlangıcı : 21.00 - Misafirlerin maske takması zorunludur.- COVID-19 belirtileri gösteren misafirler içeri alınmayacaktır.- Girişler esnasında biletler sosyal mesafe kurallarına uyularak mobile cihaz ile kontrol edilecektir. - Etkinlikten 30 dakika önce etkinlik alanında olunmalıdır.- Etkinlik başladıktan sonra seyirciler içeriye alınmayacaktır. İçeri alınmayan seyirciler için bilet iadesi ve değişikliği yapılmayacaktır.- Olumsuz hava muhalefetlerine karşı etkinlik iptal/erteleme hakları organizatör hakkında saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT