Green Book

Green Book

Tarihler: 19 Ağustos 2022 Cuma ~ 19 Ağustos 2022 Cuma 19 Ağustos 2022 18:00

Yer: The Ritz-Carlton Istanbul

Ücret: Genel Satış 340.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Harbiye Mah Askerocağı Cad Beşiktaş, The Ritz-Carlton, Istanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2022 ~ Ağu 19, 2022
### **Etkinlik Hakkında:** Mahershala Ali'ye En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar kazandıran Green Book’u sinemaseverler ile The Roof’ta buluşturuyoruz! 19 Ağustos Cuma akşamı saat 19:00- 21:00 arası canlı DJ performansı eşliğinde eğlenip, 21:00’da patlamış mısır eşliğinde sinema keyfinin tadını çıkarıyoruz. ### **Film Hakkında:** Ünlü Afro-Amerikalı piyanist Dr. Don Shirley ile turne yolculuğu boyunca ona şoförü olarak eşlik edecek olan Tony Lip’i izlediğimiz filmde, dönemin insanlarının ırkçılıkla olan savaşına şahit oluyoruz. Peter Farrelly’in yönetmenliğini üstlendiği, En İyi Film Oscar’ı ve daha birçok ödül kazanan filmin başrollerini Viggo Mortensen ve Mahershala Ali paylaşıyor. Canlı DJ performans sonrası, patlamış mısır eşliğinde Green Book’u Boğaz'ın eşsiz manzarasına karşı birlikte izlemeye ne dersiniz? 19:00 – 21:00 Canlı DJ Performans 21:00 – 23:00 Açık Hava Sineması **Bilet Bilgileri: Açık Hava Sineması + Patlamış Mısır & 1 adet İçecek** **Etkinlik Kuralları:** -Oturma düzeni yoktur. -Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. -Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Tüm Bilet Fiyatları:

Genel Satış 340.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT