Moonlight

Tarihler: 13 Ağustos 2018 Pazartesi ~ 13 Ağustos 2018 Pazartesi 13 Ağustos 2018 21:00

Yer: Swissotel The Bosphorus

Ücret: Giriş + Popcorn + 1 Adet Yerli İçecek - 65.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2018 ~ Ağu 13, 2018
Sultan Park’ta, popcorn ve içeceğiniz eşliğinde açık hava sinema keyfi sizleri bekliyor.

Birbirinden güzel yerli ve yabancı filmleryaz boyunca Swissotel’in 1000’den fazla dev ağacı içinde barındıran muhteşem korusunda, Sultan Park’ta gösterimde olacak! 

Moonlight
İnsan ilişkileri ve insanın kendini keşfetmesi hakkında bir film olan Ay Işığı, genç siyahi bir adamın çocukluğundan yetişkinliğe kadar Miami'nin zor bir mahallesinde, hayatta kendine yer edinme savaşını ve büyüme hikayesini anlatıyor. Chiron'un hayatının 3 ayrı dönemini anlatan film kahramanın annesi ile ilişkisine, okul hayatına, romantik ilişkisine, iş hayatına ve uyuşturucu satıcılığı yapan Juan ile olan ilişkisine değiniyor.

Yönetmen: Barry Jenkins

- Film, orjinal dilinde, Türkçe Altyazılı olarak gösterimi gerçekleştirilecektir.- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır. Kapasite dahilinde şezlong ve minderleri kullanabilirsiniz.- Bilet fiyatına popcorn ve 1 adet yerli içecek dahildir.- Kampanya 7 Ağustos – 15 Ekim 2018 tarihleri arasında geçerlidir.- Kampanya kapsamında, aktif Vodafone Red ve Red Business aboneleri Swissôtel The Bosphorus, Istanbul’da düzenlenen açık hava sinema etkinliklerine 65TL yerine 45TL'ye yararlanabileceklerdir. Bilet içerisine bir adet popcorn ve bir adet yerli içecek dahildir.- Kampanya şifresi, Avantaj Cepte yada Vodafone Yanımda uygulamasındaki kampanya sayfası üzerinden alınabilir.- Şifreleri alan Vodafone Red aboneleri, Swissôtel The Bosphorus, Istanbul yetkililerine şifreleri söyleyerek kampanyadan yararlanırlar.- Kampanya başka kampanyalarla ve promosyonlarla birleştirilemez. - Şifreler tek kullanımlıktır. Aboneler kampanyadan günde 1 kez faydalanabilirler.- Tek bir şifre ile en fazla 2 adet bilet satın alınabilir.- Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir.- Şifreler, kampanya sona erdiğinde geçerliliğini yitirir.- Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir.- Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Swissôtel The Bosphorus, Istanbul ve Vodafone'da saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT