Quiberon'da 3 Gün

Quiberon'da 3 Gün

Tarihler: 01 Kasım 2018 Perşembe ~ 09 Kasım 2018 Cuma 1,9 Kasım Saat: 17.00 - 4 Kasım, 15.00

Yer: İstanbul Modern

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Karaköy Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2018 ~ Kas 9, 2018

Yönetmen:  Emily Atef

Oyuncular:  Marie Bäumer, Birgit Minichmayr, Charly Hübner, Robert Gwisdek, Denis Lavant

Emily Atef’in Berlinale’de Altın Ayı için yarışan yeni filmi, 1981 yılında Stern dergisinde yayımlanan efsane bir röportajın oluşum sürecini konu alıyor. Quiberon’da bir kaplıcaya yerleşen ünlü oyuncu Romy Schneider, geçmişte Alman basınıyla yaşadığı kötü tecrübelere rağmen Stern dergisinden gelen röportaj teklifini kabul eder. Bunda fotoğrafları uzun zamandır tanıdığı ve güvendiği Robert Lebeck’in çekecek olmasının da etkisi vardır. Genç gazeteci Michael Jürgs ve Lebeck ile aynı günlerde, en yakın arkadaşı Hilde de Schneider’i ziyaret için Quiberon’a gelir. Son yıllarda iniş çıkışlara sahne olan kariyeri ve özel hayatındaki sorunların da konuşulduğu röportaj Schneider’i tekrar mutsuzluğa iter. Siyah-beyaz görüntülerin de yardımıyla Romy Schneider’in zarafeti ve melankolik ruh halinin başarıyla yakalandığı filmde ünlü oyuncuya şaşırtıcı şekilde benzeyen Marie Bäumer de çok iyi bir performans sergiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT