ROH: Maça Kızı

Tarihler: 18 Şubat 2019 Pazartesi ~ 18 Şubat 2019 Pazartesi 18 Şubat 2019 18:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 40.00 TL Öğrenci - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2019 ~ Şub 18, 2019
**Lütfen dikkat: Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.

Dünyaca ünlü opera ve balelerin Royal Opera House prodüksiyonları, yeni sezonda da özel gösterimlerle Zorlu PSM ekranında olacak. Sezon boyunca devam edecek gösterimlerde izleyiciler, Studio’nun keyifli atmosferinde sanat dünyasının en önemli isimlerini izleme şansı bulacak.

Zorlu PSM Studio’da gerçekleşen Royal Opera House Gösterimleri, Aralık ayından itibaren kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezonun programında Wagner’in efsaneleşen Yüzük Dörtlemesi’nin ikinci operası Die Walküre; 19.yüzyılın klasikleri arasına girmeyi başaran La Bayadere; bir Noel geleneği olan Fındıkkıran (The Nutcracker); Tchaikovsky’nin en güçlü operalarından Maça Kızı (The Queen of Spades); Verdi’nin zamansız eseri La Traviata ve Verdi’nin aşk, intikam ve trajediyi bir araya getiren operası Kaderin Gücü (La Forza del Destino) yer alıyor.

Maça Kızı (The Queen of Spades)

ÇAYKOVKSİ’NİN EN İDDİALI OPERASI, YEPYENİ PRODÜKSİYONUNDA BESTECİNİN MUHTEŞEM MÜZİKLERİNİ VE TAKINTININ YIKICI GÜCÜNÜ GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR. 

Çaykovski'nin yoğun takıntı ve doğaüstü temalı operasında Gherman, sevdiği kadın ve yıkıcı bir takıntının arasında kalıyor. Maça Kızı (The Queen of Spades), Puşkin'in kısa öyküsüne dayanıyor ve Amsterdam'da eleştirmenlerden tam puan alan bir prodüksiyon ile Royal Opera House’a  geliyor. Yapım, operanın prömiyerinin yapıldığı 1890'da geçiyor. Çaykovski operayı kendi hikayesi olarak kurguluyor ve karakterler gerçekleşmemiş arzulara ses veriyor. Aleksandrs Antonenko ve Eva-Maria Westbroek, Royal Opera Müzik Direktörü Antonio Pappano tarafından yönetilen kadroda başrolleri paylaşıyor. Maça Kızı, acı çeken bir sanatçının çarpıcı bir portresi ve gotik hikaye anlatımının sürükleyici bir örneği. 

MÜZİK PYOTR IL'YICH TCHAIKOVSKY
YÖNETMEN STEFAN HEMŞ
ORKESTRA ŞEFİ ANTONIO PAPPANO

GHERMAN ALEKSANDRS ANTONENKO
PRINCE YELETSKY VLADIMIR STOYANOV
COUNTESS FELICITY PALMER
LIZA EVA-MARIA WESTBROEK

* Opera Rusça olarak sahnelenmektedir. Türkçe ve İngilizce altyazı mevcuttur.

- Etkinlik numarasız oturma düzeninde gerçekleşecektir.- Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT