Rossini’nin Dünyaca Ünlü ’Sevil Berberi’ Operası

Tarihler: 22 Kasım 2014 Cumartesi ~ 22 Kasım 2014 Cumartesi 19:55

Yer: Akmerkez Cinema Pink

Ücret: 50.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2014 ~ Kas 22, 2014

Akmerkez CinemaPink, 130 yıldır dünyanın en ünlü ve yetenekli sanatçılarını bir araya getiren Metropolitan Opera’nın seçkin eserlerini Kasım’da da sunmaya devam ediyor.

Gioacchino Rossini’nin, librettosu C. Sterbini’ye ait “Sevil Berberi” operası, görkemli sahnesi ve sanatçılarıyla Kuzey Amerika’nın en büyük klasik müzik organizasyonu olan Metropolitan Opera’nın sahnesiyle Cinema Pink’te 22 Kasım Cumartesi akşamı New York’la aynı anda izlenebilecek.

Eser genç ve güzel Rosina'nın, kendisiyle evlilik hayalleri kuran vasisi Bartolo ve gönlünü kaptırdığı Kont Almaviva arasında bir gün içinde geçen komik olayların sonunda her zamanki gibi aşkın galibiyeti ile sonuçlanmasını konu alıyor.

Akmerkez Cinema Pink’te 22 Kasım Cumartesi akşamı canlı olarak izlenebilecek olan “Sevil Berberi” saat 19.55’te başlayacak, operanın biletleri Akmerkez CinemaPink gişelerinde 50 TL’den satın alınabilecek.

Cinema Pink’te Gelecek Opera Programı
22 Kasım Cumartesi Sevil Berberi – Rossini
13 Aralık Cumartesi Nürnberg’in Usta Şarkıcıları – Wagner
17 Ocak Cumartesi Şen Dul – Lehar
31 Ocak Cumartesi Hoffman’ın Masalları – Offenbach

Bu önemli eserler dünyada yeni kullanılmaya başlanan ve Türkiye’de ilk defa kullanılan Sony Digital Cinema 4K görüntü sistemi ve 36 surround speaker + 2 surround subwoofer ile 3 boyutlu ses deneyimi yaşatan Dolby Atmos ses sistemi eşliğinde Aziz Sarıyer kreatif danışmanlığında yenilenen Akmerkez sinema salonlarının konforlu ortamında izlenebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT