Serge Bromberg Sunar

Tarihler: 07 Aralık 2019 Cumartesi ~ 07 Aralık 2019 Cumartesi 07 Aralık 2019 19:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: - Tam 25.00 TL Öğrenci 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2019 ~ Ara 7, 2019
Uluslararası İstanbul Sessiz Sinema Günleri, sinemanın ilk dönemine adanmış Türkiye’deki ilk ve tek film festivali olarak altıncı yılında 4 – 8 Aralık tarihlerinde gerçekleşiyor.

Yıl: 1895-1920
Müzisyen: Serge Bromberg

"Paris’teki Lobster Films’in kurucusu Serge Bromberg bir sessiz sinema süper kahramanı: Kayıp klasikleri ve sinemanın bilinmezlerini dehlizlerden, tavanaralarından, bit pazarlarından çıkarıp bulur; dünyanın dört bir yanındaki arşivcilerle, derneklerle, stüdyolarla ve festivallerle anlaşmalar yaparak bu filmlerin (çoğunlukla kendi profesyonel laboratuvarında) restore edilmesini sağlar; son olarak da kendi hazırladığı Yangından Kurtarılan: Yepyeni ve Şaşırtıcı Keşiflere Yolculuk sunumlarında bu keşifleri bir şovmen edasıyla hem filmleri anlatarak hem de piyanosunu tıngırdatarak izleyiciye sunar. Bu programda, Bromberg’in arşivlerde yaptığı son keşiflerinden görüntüler yer alıyor. Bunlar arasında 1897’den 1920lere uzanan dönemden tuhaf, eğlenceli ve şaşırtıcı filmler ve Melies’in Aya Yolculuk filminin renkli bir kopyası bulunuyor. Bu film orijinal anlatım metniyle birlikte gösterilecek."

- Sinema girişlerinde öğrenci kimliği kontrolu yapılacaktır.- Film gösterimlerinin başlamasından sonra salona izleyici alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT