Sodrasban

Tarihler: 13 Ekim 2019 Pazar ~ 10 Kasım 2019 Pazar

Yer: Beykoz Kundura

Ücret: TAM - 30 TL ÖĞRENCİ - 15 TL

Nereden Alınır: Gişe

Adres: Yalıköy Mahallesi, Süreyya İlmen Cd. No:1 Beykoz İstanbul

Telefon: (0216) 323 31 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2019 ~ Kas 10, 2019

Sıcak bir yaz günü, altı erkek ve iki kadından oluşan genç bir arkadaş grubu, derin bir ırmağın kenarındaki kumsalda buluşur. Bir süre sonra yüzmeye giden gruptaki erkeklerden biri, nehrin sekiz metre derinliğe ulaştığı bir noktada dibe dalıp bir avuç kum çıkarmayı teklif eder, arkadaşları da ona katılır. Sudan çıktıklarında kızlardan biri Gabi’nin ortada olmadığını fark eder. Onun nehirden çıktığını görmediklerini anladıklarında endişelenirler. Kıyafetleri hâlâ kumsalda olan Gabi’yi aramaya koyulurlar. Mecburen çağırdıkları polis nehirde arama yapar. Fakat ceset bulunamaz. Ertesi gün Gabi’nin arkadaşları, kayıp karşısında farklı tepkiler verir. Bazılarının Gabi’yle çözülmemiş ve artık asla çözülemeyecek meseleleri vardır. Bazıları ise şimdiden unutmaya başlamıştır onu. Üçüncü gün ceset bulunur. Yazın bitmesiyle birlikte arkadaş grubu hayatlarına döner. Kimisi okumak için büyük bir şehre giderken, kimileri ise küçük kasabalarında kalıp çalışmaya başlar. Sonsuz bir acı içinde yaşamak zorunda kalansa Gabi’nin babaannesidir. Gabi’nin babasını yıllar önce kaybeden babaanne, şimdi de hayattaki tek dayanağı ve mutluluk kaynağı olan torununu kaybetmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT