Tiyatro Okulu

Tiyatro Okulu

Tarihler: 14 Ekim 2022 Cuma ~ 14 Ekim 2022 Cuma 11:00

Yer: Sinematek

Ücret: Salon Gösterimi - ₺50,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Osmanağa Mah, Hasırcı Sk. No:16 Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2022 ~ Eki 14, 2022

Fransa | 2022 | 125' | Fransızca; Türkçe, İngilizce a.y.

Yönetmen: Valéria Bruni Tedeschi
Oyuncular: Nadia Tereszkiewicz, Sofiane Bennacer, Louis Garrel, Micha Lescot, Clara Bretheau, Noham Edje, Vassili Schneider

Paris, 1980’lerin sonu… Bir grup genç oyuncu, Patrice Chéreau yönetimindeki meşhur Les Amandiers tiyatro okuluna kabul edilir. Bu onlar için hayatlarının ve kariyerlerinin ilk adımıdır. Burada ve bundan sonra öğrenecek, oyunculuk yapacak, sevecek, korkacak, hayatı dibine kadar yaşayacak, ama ilk trajedileriyle de yüz yüze geleceklerdir. En son La fracture / Yol Ayrımı ve Anaïs in Love / Anaïs’in Aşkları filmlerinde izlediğimiz deneyimli oyuncu Valeria Bruni Tedeschi’nin yönettiği bu son film, Chéreau’nun okulunda öğrenim gördüğü yıllardan anıları ve deneyimlerinden esinleniyor. Tedeschi bu zamanı “hem mesleğim hem de hayatımın en belirleyici dönemlerinden biri” olarak anımsıyor. Tedeschi ve ortak senarist Noémie Lvovsky, senaryoyu yazarken bu okulun eski mezunlarıyla da görüşmeler yaparak onların anılarını da filme dahil ettiler. Döneminin enerjisini ve dinamik sanat dünyasını hakkıyla yansıtan Tiyatro Okulu, ilk gösterimini ana yarışmada 2022 Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT