Yazlık

Yazlık

Tarihler: 04 Kasım 2018 Pazar ~ 08 Kasım 2018 Perşembe 4 Kasım Saat:13.00 - 8 Kasım Saat 15.00

Yer: İstanbul Modern

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Karaköy Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2018 ~ Kas 8, 2018

Yönetmen:  Sonja Maria Kröner

Oyuncular:  Thomas Loibl, Laura Tonke, Ursula Werner, Günther Maria Halmer, Christine Schorn

Almanya, 1976 yazı. Eva ve kocası Bernd, çocuklarıyla birlikte büyükanne Sophie’nin yazlığına giderler. Her yıl tatili birlikte geçirmek üzere bu yazlık evde buluşulması uzun zamandır süren bir aile geleneğidir. Fakat bu sefer durum biraz farklıdır: Büyükanne Sophie kısa süre önce ölmüştür. Diğer yandan düşen bir yıldırım evin bahçesindeki asırlık ağacı yıkmıştır. Çocuklar eğlenir ve oyun oynarken, yetişkinlerin arası gitgide gerilir. Evin her köşesine huzursuzluk hâkimdir ama kimse bu durumu gündeme getirmez. Yakın çevrede bir kız çocuğunun kaybolduğu haberiyse güç bela ayakta tutulan aile saadetinin yerle bir olmasına aracı olur. Geçen yıl Münih Film Festivali’nde gösterilen ve Alman Sineması kategorisinde En İyi Yapım ve En İyi Yönetmen ödüllerini kazanan Yazlık, atmosferi ve oyuncularının performanslarıyla da övgü toplamıştı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT