‘Aşktan Geriye Kalanlar’ Sergisi İstinyepark’ta Açıldı

Tarihler: 03 Şubat 2017 Cuma ~ 19 Şubat 2017 Pazar

Yer: İstinyePark

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2017 ~ Şub 19, 2017

Açıldığı günden bu yana ilklere imza atan İstinyePark, Türkiye’de ilk kez 2010 yılında ev sahipliği yaptığı ve büyük beğeni toplayan dünyaca ünlü “Museum of Broken Relationships - Aşktan Geriye Kalanlar Müzesi”ni tekrar ağırlıyor.

Sevgililer Günü’ne özel olarak 3-19 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek, Hırvat sanatçılar Olinka Vištica ve Dražen Grubišic’in küratörlüklerini yaptıkları sergide, her ülkeden toplanan “aşk hikâyeleri ve yadigârları” sunuluyor. Müze, aşkın bitişine hüzünlü bir şekilde tanık etmek yerine aksine aşka, aşkın masumiyet ve yalınlığına, ümide ve çoğu zaman gülümseten detaylara adanıyor.

Sergi kapsamında 5 Şubat Pazar günü 17.00’de gerçekleştirilecek olan “Unhappy Hour” konserinde Jehan Barbur kalbi kırıkların sesi olacak.

Lüks alışverişin gözdesi İstinyePark, Sevgililer Günü’nü yine özel bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor.

Türkiye’de ilk kez 2010 yılında sadece İstinyePark’ta gerçekleşen, bağış rekoru kıran ve ziyaretçilerin büyük ilgi ve beğeniyle izlediği “Museum of Broken Relationships – Aşktan Geriye Kalanlar Müzesi”, 3-19 Şubat 2017 tarihleri arasında Türkiye’den de 19 eserin bağışıyla Ana Aktivite Alanı’nda açıldı.

Hırvatistan’da ilk kez açıldığı 2006 yılından bu yana Singapur’dan San Francisco’ya, Stockholm’den Cape Town’a kadar 28 ülkede 44 şehirde düzenlenen proje, ilk sergisinden bu yana tüm dünyayı dolaşarak gelişen inanılmaz koleksiyonla eski sevgililerden kalan “hikaye ve yadigarları” sergiliyor.

SevgililerGünü2017

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT