Capacity AVM Ziyaretçileri Kadınlar İçin Tasarlayacak

Tarihler: 07 Mart 2015 Cumartesi ~ 08 Mart 2015 Pazar

Yer: Capacity AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2015 ~ Mar 8, 2015

Bakırköy’ün en gözde alışveriş ve yaşam merkezi Capacity AVM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında yine anlamlı bir projeye imza atıyor. 7 Mart tarihinde “Kadın Olma Sanatı” atölyesinde tasarlanan t-shirt ve yastıklar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilecek kermeste satışa çıkarılacak. Elde edilen gelirin “Kadın Dayanışma Vakfı”na bağışlanacağı kermeste, şarkıcı ve oyuncu Kendi de “Kendi Kozmetik” markalı ürünlerin satışından elde edilen geliri bağışlayacak.

Gerçekleştirdiği etkinlik ve kampanyalarla ziyaretçilerine farklı deneyimler sunan Capacity AVM yine anlamlı bir proje ile Kadınlar Günü’nde ziyaretçileri ile buluşuyor. 7 Mart tarihinde Capacity AVM’de gerçekleştirilecek “Kadın Olma Sanatı” atölyesinde Capacity AVM misafirleri; beyaz t-shirt ve yastıkları, pullardan apoletlere, keçelerden özel tasarım kalemlerine kadar her türlü malzeme ile bambaşka formlarda tasarlayacaklar.

Capacity AVM ziyaretçileri tarafından tasarlanan t-shirt ve yastıklar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilecek kermeste satışa çıkarılacak. Şarkıcı ve oyuncu Kendi’nin de katılacağı kermeste “Kendi Kozmetik” markalı ürünler de kermeste satılan ürünler arasında yer alacak.

Kermeste satılan tüm ürünlerden elde edilen gelirin “Kadın Dayanışma Vakfı”na bağışlanacağı bu anlamlı atölye ve kermese tüm Capacity AVM ziyaretçileri davetlidir.

www.capacity.com.tr

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT