Oyun Müzikleri Ait Oldukları Yerde

Tarihler: 21 Eylül 2013 Cumartesi ~ 21 Eylül 2013 Cumartesi 20:00

Yer: Point Hotel Barbaros

Nereden Alınır: The Game for Big Kids

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2013 ~ Eyl 21, 2013

Türkiye'nin ilk ve tek dijital eğlence merkezi The Game for Big Kids, yeni sezona büyük bir partiyle başlangıç yapıyor. “Sounds from Games” konseptiyle ve Cast grubunun canlı performansıyla 21 Eylül Cumartesi gecesi dünden bugüne oyun müzikleriyle unutulmaz bir gece olacak.

Gerçekleştirdiği konsept partileriyle ezber bozan ve farklı eğlence arayışında olanların uğrak yeri haline gelen The Game for Big Kids, yeni sezonun ilk partisini CAST grubunun canlı performansıyla oyun müzikleri üzerine odaklıyor. Geçmişten bugüne pek çok oyunun akıllara kazınan müzikleriyle misafirler, The Game’in eşsiz ortamının tadını çıkaracaklar. O güne özel olarak hazırlanmış listeleriyle dinleyicilerini coşturacak DJ Doğa Konakoğlu’nun yanında CAST grubu da canlı performansı ile geceye renk katacak. 21 Eylül akşamı sadece oyun severler için değil, tüm müzik severlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Point Hotel Barbaros içerisinde yer alan The Game for Big Kids’te gerçekleşecek olan Sounds from Games’e, 18 yaşından büyük bütün misafirler rezervasyon yaptrarak ücretsiz olarak katılabilecek. Saat 20:00’de başlayacak bu özel partide yer almak istiyorsanız katılım listesine adınızı yazdırmayı unutmayın.

Adres: The Game for Big Kids Esentepe Yıldız Posta Caddesi No: 29 34394 Şişli/İstanbul
Rezervasyon için: parti@thegame.com.tr
Bilgi için: 0212 337 30 80 - http://thegame.com.tr/

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT