Sıla - Gece

Tarihler: 31 Mart 2012 Cumartesi ~ 31 Mart 2012 Cumartesi - Saat: 20:30

Yer: Ülker Sports Arena

Ücret: VIP Tribün - 112.00 TL - Tribün - 101.00 TL - Tribün - 90.00 TL - Tribün - 78.50 TL - Sahne Önü Ayakta - 78.50 TL - Tribün - 67.50 TL - Saha İçi Ayakt

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: Barbaros Mah. Dereboyu Cad. Ataşehir İstanbul Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2012 ~ Mar 31, 2012
Sıla ve Gece Ülker Sports Arena’da

Eğlencenin ve sporun yeni arenası Ülker Sports Arena Türk Pop Müziği’nin son yıllardaki en sevilen isimlerinden Sıla ve Türk Rock Müziğinin başarılı grubu Gece’nin konserine ev sahipliği yapıyor. İstanbul, 13 Mart Salı: Türk Pop Müziği’nin son yıllardaki en sevilen isimlerinden Sıla ve Türk Rock Müziğinin başarılı grubu Gece 31 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30’da Ülker Sports Arena’da müzikseverler ile buluşacak.

Türk Pop Müziği’nin zirvedeki isimlerinden Sıla, kendi adını verdiği ilk albümünü yayınladığı 2007 tarihinden itibaren hızla yükselişe geçti. 2009 yılında yayınlanan İmza albümüyle Türk Müziği’nin önemli temsilcilerinden biri haline gelen sanatçı; 2010 tarihli “Konuşmadığımız Şeyler Var” albümüyle zirveye yerleşti ve 1 senedir fiziksel satış ve radyo listelerinin zirvesinden hiç inmedi. Şimdiye dek, ”Konuşmadığımız Şeyler Var” albümündeki 5 şarkısına klip çeken Sıla, albümün çıkışından beri hiç hız kesmeden konserlerine devam ediyor. Ürettiği hem duygusal ezgileri hem de coşkulu melodileri; yurtiçinde ve Avrupa’nın her köşesinde unutulmaz canlı performanslarla izleyicileriyle paylaşıyor.

2000 yılında Ankara’da kurulan, yıllar içinde sadık bir dinleyici kitlesi oluşturmayı başaran ve son olarak 2011 yılında çıkardıkları kendi adlarını taşıyan albümle ismini Türk Rock Müziğinde çok önemli noktalara taşıyan GECE, elektrik gitar ve vokalde Can Baydar, elektrik gitarda Gökça Balaban, bas gitarda Erdem Başer ve davulda Eren Cilalıoğlu’ndan oluşuyor. 2011 yılını çok önemli dergilerden ve platformlardan aldığı ödüllerle kapatan grup; albüm sonrasındaki dönemi Türkiye çapında ve yurtdışında verdikleri konserlerle geçirdi. Gece; Rock müziğin enerjisini müziklerine olduğu kadar sahne performanslarına da yansıtıyor.

Türkiye’nin, 15.000 kişi kapasitesi, mimarisi ve akustiği ile hem spor karşılaşmalarına hem de yerli ve yabancı konser ve gösterilere ev sahipliği yapmak üzere inşaa edilen gerçek anlamdaki ilk çok amaçlı salonu Ülker Sports Arena 17 Şubat’ta sahnelenen Anadolu Ateşi Troya dans gösterisi ile spor dışındaki ilk etkinliğe ev sahipliği yapmıştı. 6000 kişinin izlediği Troya’dan sonra Ülker Sports Arena ilk kez Sıla ve Gece Konseri ile bir müzikal etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Sıla, mimarisi ve teknik özellikleri ile yurtdışındaki benzerleri ile yarışan Ülker Sports Arena’da konser verecek ilk sanatçı olmanın kendisi için çok önemli olduğunu belirtti. Sıla sözlerine şöyle devam etti; “Ülker Sports Arena’da ilk defa yapılacak olan konsere ev sahipliği yapmak benim ve ekibim için hem çok heyecanlı hem de mutluluk verici.” Organizayonu Funorg tarafından yapılan ve müzikseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti vaadeden gecede Sıla sahnesinde sürpriz konuk sanatçıları ağırlayacak. Konserin biletleri Ülker Sports Arena bilet gişesinde, Biletix satış noktalarında ve www.biletix.com.tr ’de satışta.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT