Toke D'Keda

Tarihler: 02 Şubat 2013 Cumartesi ~ 02 Şubat 2013 Cumartesi 21:30

Yer: Refresh The Venue

Ücret: Ayakta - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Refresh The Venue gişe

Adres: Maslak Mahallesi, AOS 52. Sokak No:12/1 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 346 20 60

Faks: 0212 346 20 61

Web: http://http://www.re-fresh.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2013 ~ Şub 2, 2013

Türkiye’nin ilk Bachata konseri

Amerika’nın En Ünlü Bachata Müzik Grubu toke D’ Keda2 Şubat’ta Refresh The Venue’de

Tüm dünyada aşkın ve romantizmin dansı olarak bilinenBachata müziğinin öncülerinden Toke D' Keda, Mariachi’nin sponsorluğundaMundo Latino Dance ve Recreate organizasyonuyla Türkiye'de…

Bachata'nın günümüzdeki en önemli temsilcisi olan Toke D’ Keda, Mundo Latino Dance ve Recreate organizasyonuyla, 2 Şubat Cumartesi gecesi Refresh The Venue'de Bachata dansını ve müziğini sevenlerle buluşacak. Amerika/Miami'dan bu özel gece için gelen grup, hit olmuş şarkılarıyla İstanbullu Latin müziği ve dansını sevenlere romantik anlarla dolu unutamayacakları bir gece yaşatacak.

Toke D’ Keda bugüne kadar Bachata müzik severlere bir çok şarkı kazandırarak, Bachata müziğinin ve dans gecelerinin vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. 'Depo Pensar' isimli şarkısıyla Amerika’da haftalarca liste başı, billboard’larda da birinci sırada kalan Toke D’ Keda, ayrıca tüm dünyada çıkan 17 farklı karışık albümdeki hit'lerin arasında da yer aldı. Grubun hit olan şarkıları La Mento Boliviano, Fuiste Tu, Dame Un Preoncito, Quiero Hacete El Amor ve Te Ekstrano aynı zamanda dans gecelerinin de en favori şarkıları arasında bulunuyor.

Bugüne kadar Kuzey, Orta ve Güney Amerika turlarıyla birlikte İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya, İsviçre, İsveç, Bulgaristan, Yunanistan, Belçika, Danimarka, Hollanda ve Fransa olmak üzere 400’ün üzerinde konser gerçekleştiren grubun bütün orjinal parçaları kurucusu ve lideri Eddie Blasquez imzasını taşıyor. 

Dansseverler, 2 Şubat Cumartesi gecesi Refresh The Venue’da gerçekleşecek “Türkiye’nin ilk Bachata Konseri” öncesi ve sonrasında, Türkiye’nin en iyi Latin Müzik Dj’leri Mehmet Ceyhan ve Volkan Kayataş’ın müzikleriyle de keyifli bir dans partisi yaşayacak.

- Etkinlikte 24 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT