17. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı BeautyEurasia

17. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı BeautyEurasia

Tarihler: 15 Haziran 2022 Çarşamba ~ 17 Haziran 2022 Cuma

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2022 ~ Haz 17, 2022

Hyve Group tarafından düzenlenen Avrasya Bölgesi’nin en büyük kozmetik fuarı olan 17. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı BeautyEurasia bu yıl 15-17 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor. T.C. Ticaret Bakanlığı’nın desteğini alan, 15 Haziran günü saat 11:00’de kapılarını açacak olan BeautyEurasia, Avrasya pazarının kozmetik ve güzellik üreticilerini buluşturan en önemli etkinlik olarak öne çıkıyor.

Yerli ve yabancı sektör profesyonellerine yeni iş ve iş birliği fırsatları sunarken VIP Alım Heyeti (Hosted Buyer) Programı çerçevesinde katılımcı firmalar 73 ülkeden yabancı davetli satın alma profesyoneli ile fuarda bir araya gelecek. Program çerçevesinde Kanada, İtalya, Arnavutluk, Azerbaycan, Bahreyn, Şili, Fransa, Ürdün, Kenya, Fas, Hollanda, Panama, Suudi Arabistan, İspanya, Uruguay ve ABD’nin dahil olduğu ülkelerden 400’ün üzerinde VIP satın almacı fuarda yerini alacak.

Dünyanın dört bir yanından üretici ve tedarikçilerin kozmetik alanında ürün, hizmet ve teknolojilerini ziyaretçilere sunduğu BeautyEurasia, üç gün boyunca katılımcı ve profesyonel ziyaretçilerine eksiksiz bir fuar deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Kozmetik Sektöründe Kazandıran Sürdürülebilirlik Kriterleri: Oturum
Kapılarını 15 Haziran saat 11:00 itibariyle açarak ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak BeautyEurasia’nın ilk gününde saat 12.00’de “Kozmetik Sektöründe Kazandıran Sürdürülebilirlik Kriterleri” adlı panelde üretim ve tedarikte karbon emisyonlarını azaltarak iklim dostu üretim için atılması gereken adımlar detaylandırılacak.

Kriz Dönemlerinde Nitelikli Büyüme Formülü: Oturum
İlk günün ikinci oturumundaki “Kriz Dönemlerinde Nitelikli Büyüme Formülü” başlıklı oturumda alternatif satış rotaları, ihracatta yeni pazarlar için kullanılacak araçlar, kriz dönemlerinde çevik dönüşüm, yeni ürün grupları ile portföy yönetimi, üretim, satış ve satın alma süreçlerinde dijitalleşme gibi konular ele alınacak. TV sunucusu ve yazar Cansu Canan Özgen’in yönetiminde düzenlenecek oturumda Hepsiburada Kategori Direktörü Yalkın Tütüncüoğlu, Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kutanoğlu ve International Güzellik Endüstrisi Ticaret Birliği (Beauty Industry Trade Association) Proje Yöneticisi Kelly Young konuşmacı koltuğunda oturacak.

Perakende ve Online Pazar Yerlerinde Yeni Dönem Müşteri Trendleri: Oturum
Günün üçüncü oturumunda Oggusto.com Kurucusu Özlem Güsar’ın yönetiminde, “Perakende ve Online Pazar Yerlerinde Yeni Dönem Müşteri Trendleri” paneli düzenlenecek. Panelde, CarrefourSA Kategori Genel Müdür Yardımcısı Murat Dinçer ve Hepsiburada Kategori Grup Direktörü Mazhar Özsoy satın alma süreçlerini yeni eğilimler ışığında sektörü nasıl şekillendirdiğini anlatacaklar.

Gülbennatural’ın Hikayesi’ni Gülben Ergen Anlatacak
Fuarın ilk günü son oturumunda ise ünlü sanatçı Gülben Ergen, ziyaretçilere ve katılımcılara Gülbennatural markasının hikayesini anlatacak.

Alp Kavasoğlu Eşliğinde Alım Heyeti Özel Fuar Turları
Oturumların yanı sıra güçlü bir etkinlik programına sahip fuarda 15 ve 16 Haziran 2022 tarihlerinde, Makyaj Artisti ve Saç Tasarımcısı Alp Kavasoğlu, yabancı ve yerli sektör satın alım profesyonellerinden oluşan bir grupla, ürün kategorilerine göre planlanan turda katılımcı stantlarını ziyaret ederken, firmaların değişen tüketici ihtiyaçlarına cevap veren yeni ürün ve teknolojilerini yerinde tespit edecek.

Saç ve Makyaj Yarışmaları 200’ü Aşkın Yarışmacıyı Ağırlayacak
Fuarda, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni ürün ve teknoloji sunumları ile sıra dışı saç şovlarına ev sahipliği yapacak. Fuarın son günü olan 17 Haziran’da saç ve makyaj yarışmalarında 200’ün üzerinde yarışmacı sahnede birbirleriyle mücadele ederken, fark yaratan tasarımlarını jürinin ve izleyicilerin beğenisine sunacak.

Yarışmaların yanı sıra saç ve makyaj atölyelerinde, ünlü berber, kuaför ve makyaj artistleri en yeni tasarımlarını sergileyip, işin püf noktaları, teknikler ve ürünler hakkında izleyicilere bilgiler verecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT