Ahşap ve Orman Ürünleri Sektörü 25. Kez Tüyap’ta Buluşuyor

Tarihler: 13 Ekim 2012 Cumartesi ~ 17 Ekim 2012 Çarşamba

Yer: Tüyap

Adres: E - 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı 34500 Büyükçekmece İstanbul

Web: http://www.agacmakinesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2012 ~ Eki 17, 2012

Ahşap ve orman ürünleri sektörünün tüm tarafları, Ağaç İşleme Makinesi 25. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarıve İntermob 15. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojileri Fuarı ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul’da 13-17 Ekim 2012 tarihleri arasında buluşuyor. Gerek altyapısı gerek kapasitesiyle yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçileri en iyi biçimde ağırlayacak özelliklere sahip Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları; modern tasarımları, katılımcı ve ziyaretçi sayılari ile dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor.

Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri sektörünün 2012 yılında hedeflediği 3,8 milyar dolar ihracat hedefi için tarafsız birer pazarlama platformu olan Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları, gelişen ve değişen tüketici tercihleriyle her gün büyüyen ahşap ve orman ürünleri sanayisini aynı çatı altında topluyor. Eş zamanlı gerçekleşen Ağaç İşleme Makineleri ve İntermob fuarları, her yıl olduğu gibi bu yılda da katılımcıların ve ziyaretçilerin beklentilerini karşılayacak.

Pazarlama çalışmaları ile sektöre yeni pazarlar yaratılıyor Tüyap olarak Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarlarının tanıtımı ve bilinirliğinin arttırılması için yurt içi ofisler ile tüm yurtta ilgili kamu kurum ve kuruluşları, meslek örgütleri, üniversiteler, sivil toplum örgütleri ve medya kuruluşları gibi tüm paydaşlar ile birlikte hazırlık çalışmaları sürdürülmektedir. Bunun yanı sıra Rusya, İran, Gürcistan, Bulgaristan, Suriye, Makedonya ve Mısır’da faaliyet gösteren 7 yurt dışı ofisi ile katılımcı ve ziyaretçi çalışmaları dünya çapında yürütülmektedir.

Tüyap Proje Pazarlama ekibinin Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları odaklı doğru ziyaretçi ve katılımcı kaynaklarına ulaşmak için gerçekleştirdiği yurt dışı tanıtım çalışmaları aşağıdaki ülkeler ve kentlerde bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları, Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticari Müşavirlikleri ile görüşülerek gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda gerçekleştirilen road show kapsamında yurt dışında; Almanya (Münich), İspanya (Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Bilbao), Rusya (Moskova, St. Petersburg), Ukrayna (Kiev), Kazakistan (Astana, Almatı), Suriye (Şam, Halep), Ürdün (Amman), L& uuml;bnan (Beyrut), İran (Tahran), B.A.E. (Dubai), Irak (Erbil, Süleymaniye, Duhok, Kerkük), Mısır (Kahire, İskenderiye), Fas (Casablanca, Rabat), Tunus (Tunis), Libya (Trablus), Yunanistan (Atina, Selanik, Rodos, Girit), İtalya (Milano, Verona, Bologna, Vicenza, Roma, Modena) ziyaret edildi.

Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları hakkında ayrıntılı bilgi ve ücretsiz davetiye edinmek için www.agacmakinesi.com ve www.intermobistanbul.com adresleri ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT