Avrasya’nın En Büyük Fuarı Hostech By TUSİD

Avrasya’nın En Büyük Fuarı Hostech By TUSİD

Tarihler: 24 Ekim 2018 Çarşamba ~ 28 Ekim 2018 Pazar

Yer: CNR Expo

Adres: CNR Expo Fuar Merkezi Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Faks: 0212 465 74 76

Web: http://www.cnrexpo.com

E Posta: info@cnrexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2018 ~ Eki 28, 2018

Otel, restoran, gastronomi ve mutfak ekipmanları alanında Avrasya’nın en büyük, dünyanın ise alanında ikinci büyük fuarı olan “Hostech by TUSİD - 23. Uluslararası Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı” dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonelini ağırlamaya hazırlanıyor. 24 Ekim'de CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak olan Hostech by TUSİD'de, otel, restoran ve kafelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak binlerce ürün çeşidi sergilenecek.

Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TUSİD) iş birliği ile 2 senede bir düzenlenen Hostech by TUSİD kapılarını açıyor. 24 Ekim'de CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak olan Hostech by TUSİD, 28 Ekim tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Hostech by TUSİD, Türkiye'deki endüstriyel mutfak ve çamaşırhane ekipmanları üreticileri, ithalatçıları ve bu sektörlerle ilgili faaliyet gösteren büyük ve küçük ölçekli firmaların tamamının katıldığı, dünya'da bu konuda faaliyet gösteren üreticilerin bulunduğu bölgenin en önemli fuarı olma özelliğini taşıyor.

Hostech by TUSİD, endüstriyel mutfak ve çamaşırhane firmalarının iç piyasada olduğu kadar Avrupa, Orta Doğu ve Afrika kıtasında da etkinliklerinin artması ile birlikte yeni iş bağlantılarının yapılması, sergilenen yeni ürünlerin bu coğrafyadaki pazarlara açılması için firmalara önemli bir fırsat sağlayacak.

TUSİD’in uygulamakta olduğu “HOSTED BUYER - Nitelikli Satınalma Heyeti” programı kapsamında, yurt dışından davet edilen ve konaklama-ulaşım bedelleri dernek tarafından karşılanan 1.000 firma temsilcisinin Hostech by TUSİD fuarında “sadece turizm sektörüne” yaklaşık 2,5 milyon liralık bir katkı sağlaması bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT