Ayakkabı ve Çantalara Kurnazca Yansıtılan Renkler

Tarihler: 10 Aralık 2010 Cuma ~ 13 Aralık 2010 Pazartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2010 ~ Ara 13, 2010

2010 İlkbahar-Yaz ayakkabı ve çanta modası AYMOD’da sergilenecek. Abartıdan ve coşkudan kendini uzaklaştıran modada serinkanlı trendlerin görülebileceği 42.Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı’nda kadınlar “Çantam olmadan asla” diyecek, erkekler spor sitillere daha fazla yönelecek. CNR Expo Fuar Merkezi’nde 10-13 Aralık 2010 tarihleri arasında düzenlenecek fuarda tropikal esintili, canlı renkler öne çıkıyor.

Ayakkabı ve çanta sektöründeki son trendler AYMOD’DA…2010 Kültür Başkenti İstanbul’a yakışır bir organizasyonla kapılarını açacak fuarı TASEV, TASD, TUAF ve İAESO dernekleri destekliyor. Fuar, CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık organizasyonu ile gerçekleştiriliyor.

Dünya değişiyor, bu değişimden moda sektörü de etkileniyor. Moda, artık kendini abartıdan ve coşkudan uzaklaştırıyor. Değere, sürdürebilirliğe, tutarlılığa doğru ilerliyor. Bu yöndeki etkileşimler 2010 ilkbahar – yaz ayakkabı ve çanta modasını da ateşliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT