AYMOD 2012

Tarihler: 19 Nisan 2012 Perşembe ~ 22 Nisan 2012 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnraymod.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 19, 2012 ~ Nis 22, 2012

Tasarım ve AR-GE faaliyetlerine verilen önemle birlikte gücünü artırarak 156 ülkeye ihracat gerçekleştiren Türk ayakkabı sektörü, ayakkabı ve saraciye modasının şekillendiği AYMOD – Uluslar arası Ayakkabı Moda Fuarı’nda tüm bileşenleriyle bir araya geliyor.

2023 ihracat hedefi 1,5 milyar dolar olan sektör, 47.AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı'nda CNR EXPO İstanbul'da buluşacak. Avrupa'nın 3'üncü büyük, Türkiye'nin ise en büyük ayakkabı moda fuarı olan AYMOD, sektör üreticilerinin, yurtiçi ve yurtdışından gelen önemli alıcılarla yeni anlaşmalara imza atmalarına olanak tanıyor.

AYMOD Fuarı CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından yılda iki kez düzenleniyor. Organizasyonun 47'incisi 19-22 Nisan 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek. 2012-2013 sonbahar-kış ayakkabı ve saraciye modasının ilk kez görücüye çıkacağı fuar, TASEV(Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı), TASD (Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği), TUAF (Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu) ve İAESO (İstanbul Ayakkabı Esnaf ve Sanatkarlar Odası) ve KOSGEB desteğinde düzenleniyor.

Her yıl 60'ı aşkın ülkeden alıcıları ağırlayan fuar Avrupa, Asya ve Amerika'dan gelen katılımcı ve ziyaretçi firmaları, büyüyen yapısı ve etkinlikleri ile zirveyi zorlamaya devam ediyor...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

merhabalar bu fuara istanbul aydın üniversitesi ayakkabı tasarım bölümü olarak biz öğrencilerde katılıyoruz mükemmel bir organizasyon düzenleyen tüm kurum ve kuruluşlara biz öğrencilere böyle imkanlar sağladığı için de sonsuz teşekkürler sunuyorum.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT