Evlilik Dünyası` 09

Tarihler: 06 Şubat 2009 Cuma ~ 08 Şubat 2009 Pazar

Yer: Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 297 04 17

Web: http://www.evlilikfuari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2009 ~ Şub 8, 2009

ŞUBAT’TA “EVLİLİK FUARI”NI GEZMEDEN DÜĞÜNÜNÜZÜ PLANLAMAYIN

A’dan Z’ye evlilik hazırlıklarının 7 yıldır tek adresi “EVLİLİK FUARI”, 6 - 8 Şubat 2009 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenleniyor.

Her yıl 25.000’e yakın evlenecek çifte rehberlik eden fuarda gelinlik defileleri, yarışmalar, çekilişler ve birbirinden şık etkinlikler düzenlenecek. Evlenecek çiftler bu büyük buluşmayı kaçırmasınlar!

Türkiye’nin en büyük evlilik hazırlıkları fuarı “Evlilik Dünyası” 6 – 8 Şubat 2009 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 7.kez evlilik sektöründe faaliyet gösteren firmaları bir çatı altında toplamaya hazırlanıyor.

Her sene evlilik hazırlığı yapan çiftlerin gezmeden düğünlerini planlamadığı Evlilik Dünyası bir kez daha sektör profesyonelleri ile evlenecek çiftleri görkemli bir atmosferde buluşturmak için hazırlıklarına başladı. 200’e yakın firmanın katılacağı fuarda 3 gün boyunca defileler, dans gösterileri, konserler, saç ve makyaj şovları, gibi birçok etkinlik düzenlenecek. Çiftler, seçimlerini yaparken kapı kapı dolaşıp ihtiyaç listelerini temin etmek yerine, en kısa yoldan düğünlerini planlayacaklar.

Her sene fotoğraf çekimleri ve konseptiyle bir konuya dikkat çekmeyi gelenek haline getiren Evlilik Dünyası bu yıl, “Bohem İstanbul Gelinleri” konseptiyle Eski Galata Köprüsü’nde gerçekleştirdiği fotoğraf çekimlerinde, nostaljik bir hava yaratarak 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul’un tarihi mirasına dikkat çekiyor.

Bugüne kadar gerçekleştirilen görkemli fuar atmosferi ve tanıtım çalışmalarıyla Türkiye’nin en başarılı butik fuarlarından olan Evlilik Dünyası, gelinlik modası ve düğün sofraları trendlerinin çıkış noktası olmaya devam ediyor.
www.evlilikhazirliklari.com adresinden online davetiye alarak fuarı ücretsiz ziyaret edebilirsiniz. Bu fuarı gezmeden evlenmeyin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT