Evlilik Dünyası 2011

Tarihler: 04 Şubat 2011 Cuma ~ 06 Şubat 2011 Pazar

Yer: Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu

Adres: Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 297 04 17

Web: http://www.evlilikfuari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2011 ~ Şub 6, 2011

Bu yıl dokuzuncusu yapılacak, Türkiye’nin En Büyük Evlilik Hazırlıkları Fuarı “Evlilik Dünyası”, 4-6 Şubat 2011 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı`nda düzenlenecek.

Fuarın “Sevgi ve Tolerans” olarak belirlenen 2011 konseptinin çekimleri, fotoğraf sanatçısı Koray Kasap ve ekibi tarafından Mardin-Midyat`ın büyülü atmosferinde üç günde gerçekleştirildi. Çekimler için Mardin-Midyat`ın tercih edilmesinin en büyük sebebi; farklı din ve kökenden insanların, tıpkı mutlu ve huzurlu bir evliliği hayat boyu sürdürebilmek için farklı aile yapılarında yetişmiş iki insanın sahip olması gereken, “Sevgi ve Tolerans”la o bölgede yüzyıllardır bir arada yaşayabilmesiydi.

Brezilyalı ünlü fotomodel Ana Carolina’nın modelliğini yaptığı çekimler fotoğraf sanatçısı Koray Kasap`ın objektifinde hayat buldu. Bu sene Türkiye’nin perdede moda devi “Brillant”ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan fuar, sürprizler ve birçok yenilikle evlilik hazırlığı yapan çiftleri ağırlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT