Flower Show Türkiye 2013

Tarihler: 28 Kasım 2013 Perşembe ~ 01 Aralık 2013 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2013 ~ Ara 1, 2013

“Avrasya’nın En Büyük Bitki ve Peyzaj Fuarı”

Flower Show İstanbul, Türkiye’de alanında düzenlenen tek ve en büyük ihtisas fuarıdır. Kıtaların buluşma noktası İstanbul’da düzenlenen bitki sektörünün dev buluşması, geçtiğimiz yıl 18 farklı ülkeden 302 firmanın katılımı ile İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşmiştir.

Flower Show İstanbul, bitki ve ilgili sektörlerin temsilcilerinin uluslar arası iş bağlantıları kurabilme, mevcut bağlantıları güçlendirebilme, yeni pazarlara ulaşabilme imkânlarını bulabilecekleri gerçek bir ticaret platformudur. Avrupa ve Asya’nın buluştuğu bu ticari platformda, her iklim koşulu ve toprak yapısına uygun yüzlerce çeşit bitki ve bitki üretiminde kullanılan ürünlerin yanı sıra, peyzaj uygulamaları, uygulamaesnasında ve sonrasında kullanılan tüm materyaller, 53 farklı ülkeden gelen toplam 9.036 ziyaretçinin beğenisine sunulmuştur.

Flower Show İstanbul sektördeki yenilik ve gelişmelerin takip edilebilmesinin yanında, ülkemiz üreticilerine ihracat potansiyelleriniarttırma fırsatı yaratmakta ve yurtdışındaki firmalarında Türkiye pazarına girebilmesinde önemli rol almaktadır.

Uluslararası arenada sektörün buluşma noktası olarak kendisine yer edinen, Avrasya’daki en etkin ve verimli fuar olan Flower Show İstanbul, Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı 28 Kasım – 01 Aralık 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yeniden sektör temsilcilerini ağırlayacaktır.

CYF Fuarcılık A.Ş.

http://www.flowershow.com.tr/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT