Gas Turkey 2012

Tarihler: 29 Mart 2012 Perşembe ~ 01 Nisan 2012 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.gasturkey.eu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2012 ~ Nis 1, 2012

Doğru katılımcı ve doğru ziyaretçiyi bir araya getirmeyi başaran fuar, 5. yılında da LPG, CNG ve LNG’ye dair tüm yeniliklerin sergilendiği ve fırsatların değerlendirildiği yer olacak!

Düzenlendiği her yıl sektörün gündemine yön veren Gas Turkey / 5. Uluslararası LPG, CNG, LNG Fuarı, 29 – 01 Mart 2012 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Alanı’nda, sektörün liderlerini buluşturuyor. Türkiye’den tüm dünya ülkelerine ihracat imkanı yaratması açısından zamanla gaz ve gaz ekipmanları ticaretinin merkezi haline gelen Gas Turkey, Senexpo Uluslararası Fuarcılığın organizatörlüğünde gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yıl LPG, CNG, LNG sektörünün 134 büyük ismini buluşturan Gas Turkey , 5.572 m2 net alan üzerinde, 11.749 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

- 52 yabancı katılımcı firma
- 134 toplam katılımcı firma
- 1.014 yabancı ziyaretçi
- 11.749 toplam ziyaretçi

Katılımcı Ülkeler: ABD, Almanya, Arjantin, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Çin, Fransa, G. Kore, İran, İspanya, İtalya, Hollanda, Kanada, Litvanya, Makedonya, Norveç, Polonya, Tayland ve Yeni Zelanda.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT