Gca, 2019 İstanbul Avrasya Ambalaj Fuarı’nda!

Gca, 2019 İstanbul Avrasya Ambalaj Fuarı’nda!

Tarihler: 23 Ekim 2019 Çarşamba ~ 26 Ekim 2019 Cumartesi

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Faks: 0212 886 93 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2019 ~ Eki 26, 2019

Tasarlayıp ürettiği cam ambalaj ürünleri ile hem yurt içi hem de yurt dışında cam ambalaj sektörüne yenilikçi bir bakış açısı getiren ve hem ürün hem de hizmet kalitesiyle öne çıkan Gürallar Cam Ambalaj (GCA); bu sene 25’incisi düzenlenen İstanbul Avrasya Ambalaj Fuarı’na katılıyor.

23-26 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Avrasya Ambalaj Fuarı, Türkiye’de önemle takip edilen ve hem ambalaj hem de özellikle cam ambalaj sektörü için yüksek değer taşıyan fuarlar arasında yer almaktadır. TÜYAP Fuar ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek organizasyonda Gürallar Cam Ambalaj da 5. salonda kuracağı standı ile iş ortakları olarak benimsediği tüm müşterilerini ve fuar ziyaretçilerini ağırlayacak. Gürallar Cam Ambalaj, hem yerel hem de global düzeyde marka bilinirliği yüksek gıda ve içecek firmalarını fuar süreci boyunca alanında uzman çalışanları ve yöneticileri ile ağırlamayı planlıyor.

Her sene uluslararası boyutta ses getiren fuarda GCA, yeni projeler hakkında görüşmeler düzenlerken, aynı zamanda cam ambalaj imalat proseslerini ve teknoloji ve inovasyona verdiği önemi ziyaretçilerine aktaracak. Ar-Ge yatırımlarını, teknolojik gelişmeleri, cam ambalaj endüstrisini her zaman yakından takip eden GCA; dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olarak kabul edilen Red Dot Tasarım Yarışması’nda, Mai Dubai şişesi ile 2019’da ikinci kez yılın tasarım ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’yi Avrupa Cam Ambalaj Üreticileri Federasyonu (FEVE) bünyesinde temsil eden; ürettiği tüm cam ambalaj ürünlerine kalite ve değeri yansıtan GCA’nın bu yıl fuarda ağırlayacağı ziyaretçi sayısının geçen yıla oranla daha da fazla olacağı öngörülüyor. Flint (transparan) cam şişe ve cam kavanoz üretimi gerçekleştiren GCA, bu yıl da cam ambalajlarının, iş ortağı markalarına sağladığı premiumalgıyı ön plana çıkararak, yüksek kalite standartlarında ziyaretçilerine sunmayı hedefliyor. Camın %100 ve sonsuz kez geri dönüştürülebilirliğini her fırsatta vurgulayan GCA, cam ambalajın çevre dostu ve sürdürülebilir bir ambalaj malzemesi olduğu konusunda tüm ziyaretçilerinde farkındalığı artırmayı hedeflemektedir.

Ambalaj ürünleri, gıda işleme, ambalaj makine ve ekipmanlarının bir arada sergileneceği 25. İstanbul Avrasya Ambalaj Fuarı’nda bu yıl 43 ülkeden 1.217’den fazla firmanın yer alması ve fuara 60.000’i aşkın nitelikli ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 25. Avrasya Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı; 23 - 26 Ekim 2019 tarihleri arasında, İstanbul TÜYAP Fuar ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT