IPT İSTANBUL 2009

Tarihler: 20 Haziran 2009 Cumartesi ~ 25 Haziran 2009 Perşembe

Yer: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, E–5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 886 68 86

Web: http://www.iptistanbulfuari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2009 ~ Haz 25, 2009

IPT İSTANBUL 2009
3.Kağıt-Karton-Oluklu Mukavva Üretim İşleme Makineleri, Kağıt Bazlı Ambalaj Teknolojileri Fuarı ve Kongreleri
20 - 25 Haziran 2009

Dünyada, özellikle Batı Avrupa’da, kağıt, karton ve oluklu mukavva sektörlerindeki yavaşlayan gelişim hızına karşılık, ekonomik ve kültürel alanda sürekli büyüme içinde olan Türkiye; gerek kağıt ve karton tüketimindeki gerekse kentleşme ile birlikte yaşam şekillerinin değişimine bağlı olarak paketlenmiş ürün tüketimindeki artış ve gün geçtikçe genişleyen pazar hacmi ile uluslararası alanda bir çekim ve güç merkezi haline gelmiştir.
Türkiye dünya sıralamasında; kağıt-karton üretiminde 25., kağıt-karton tüketiminde 18., kişi başına kağıt-karton tüketiminde ise 58. sıradadır. Rakamların yansıttığı gerçek, Türkiye’nin kağıt-karton sanayiinin büyümesine açık ve aynı zamanda bölgesindeki ülkeleri de etkileyen merkez bir ülke olduğudur.

Diğer taraftan Doğu Asya, Balkanlar, Kafkasya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın kesişme noktasındaki önemli konumunun doğal sonucu olarak bu coğrafya ile güçlü kültürel, sosyal ve ekonomik bağları Türkiye’nin yaklaşık 600 milyon nüfuslu dinamik bir pazarı ifade eden bu bölge ile ekonomik ilişkiler kurmak ve geliştirmek için ne kadar stratejik ve avantajlı bir noktada olduğunu doğrulamaktadır.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği, KASAD Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği ve SKSV Selüloz ve Kağıt Sanayi Vakfı işbirliği çerçevesinde 20 – 25 HAZIRAN 2009 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan “IPT İSTANBUL 2009 3. KAĞIT - KARTON - OLUKLU MUKAVVA ÜRETIM VE İŞLEME MAKINELERI, KAĞIT BAZLI AMBALAJ TEKNOLOJILERI FUARI VE KONGRELERI” sektördeki en son gelişmeleri, yenilikleri yurtiçinden ve yurtdışından ilgililere ve profesyonellere sunmayı hedeflemektedir.
Sektörün global üyelerinin günümüzün en son teknolojileriyle tanışma fırsatı bulacakları IPT İSTANBUL 2009 Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecek olan kongreler ise sektörün gündeminin tartışılacağı ve sektör temsilcileri arasında bilgi alışverişinin gerçekleşeceği önemli bir buluşma noktası olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT