İstanbul Gıda - TEK 2011

Tarihler: 15 Eylül 2011 Perşembe ~ 18 Eylül 2011 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece / İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.istanbulgidatek.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2011 ~ Eyl 18, 2011

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. olarak, 15-18 Eylül 2011 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, GGD- Gıda Güvenliği Derneği, TÜRKLAB- Kalibrasyon ve Deney Laboratuarları Derneği ve PDD- Pirinç Değirmencileri Derneği’nin destekleriyle altıncısını düzenleyeceğimiz İSTANBUL GIDA-TEK 2011 “Gıda Teknolojileri, İçecek Teknolojileri, Unlu Mamuller Teknolojileri (UNMATEK), Gıda Güvenliği, Katkı ve Yardımcı Maddeler, Değirmen Makineleri, Ekipman ve Yan Sanayi (DEMAK), Soğutma, Havalandırma, Depolama Sistemleri ve Lojistik Fuarı” sektöre kaçırılmayacak bir pazar fırsatı sunuyor.

TÜYAP tarafından yıllardır başarıyla hazırlanan, ambalaj üretim gücümüzün dünyaya tanıtılmasında önemli bir rol oynayan, katılımcı ve ziyaretçisiyle sürekli büyüme gösteren Avrasya Ambalaj 2011 İstanbul; 17. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecek İstanbul Gıda-Tek 2011 Fuarı ile oluşturacağı sinerji, büyük ve markalaşan firmalarla birlikte küçük ve orta ölçekli firmalara da markalaşma yönünde büyük faydalar sağlayacaktır.

2010 yılında 69 farklı ülkeden 4105’i yabancı olmak üzere toplam 38.071 profesyonelin ziyaret ettiği, 12 salonda, 98.00 m2 kapalı alanda hazırlanan fuarları, bu yıl 40 bin’in üzerinde profesyonelin ziyaret etmesi beklenmektedir.

Gıda ve İçecek sektörünün tüm ürün gruplarına teknoloji ve hizmet sunan firmaların yer alacağı bu büyük buluşmada;

İçecek ve Sıvı Gıda Teknolojileri
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojileri
Et ve Et Ürünleri Teknolojileri
Ekmek, Pasta, Unlu, Şekerli ve Çikolatalı Ürün Teknolojileri
Hububat ve Baklagil Ürünleri Teknolojileri
Gıda Güvenliği, Hijyen ve Kalite Kontrol Teknolojileri
Soğutma, Havalandırma, Depolama ve Lojistik Teknolojileri
Gıda Katkı ve Yardımcı Maddeleri gıda ve içecek sektörünün ilgisine sunulacaktır.

İstanbul Gıda-Tek 2011 Fuarında “UNMATEK - Un, Ekmek, Pasta, Şekerli ve Çikolatalı Ürün Teknolojileri ve DEMAK- Değirmen Makineleri Ekipman ve Yan Sanayi” özel bölümleri yer alarak; Unlu Mamuller, Ekmek, Makarna, Şekerli ve Çikolatalı Ürünler ile Hububat Üreticilerine yönelik teknolojiler bu özel bölümlerde sergilenecektir.

Yurtdışı tanıtım faaliyetlerimiz öncelikle; ekonomik faaliyetlerimizin yoğunlaştığı ticari, sosyal ve kültürel bağlarımız olan Komşu ülkeler; Balkanlar, Karadeniz ülkeleri ve Kafkasya, Ortadoğu, Batı ve Orta Asya, Kuzey Afrika, Batı Afrika ve Avrupa olarak belirlenmiştir. Bunun yanı sıra yeni pazar imkanları sunacak olan; Amerika, Güney Afrika, Doğu Asya ve Pasifik Ülkeleri de tanıtım çalışmaları kapsamında yer almaktadır.

Yakın coğrafya kadar iç pazarın da canlandırılması hedefimizdir. İstanbul Gıda-Tek Fuarı, yurtiçinde gıda ve içecek sektörünün yoğun faaliyet gösterdiği başta İstanbul, Kocaeli, İzmir, Gaziantep, Bursa, Konya, Karaman, Ankara, Samsun, Kayseri, Eskişehir, Adana, Mersin ve Antalya olmak üzere tüm ülke genelinde bir yıl boyunca tanıtılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT