İstanbul Moda Fuarı

Tarihler: 26 Ağustos 2010 Perşembe ~ 28 Ağustos 2010 Cumartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2010 ~ Ağu 28, 2010

Moda sektörü tarafından merakla beklenen Istanbul Fashion Fair, 26-28 Ağustos 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. CNR organizasyonuyla düzenlenecek fuar moda dünyasını tek çatı altında toplamaya hazırlanıyor...

İstanbul Fashion Fair bu sene, gelen alıcı taleplerinin değerlendirilmesi ile birlikte kumaş ve aksesuar grubunu da içeriğine ekliyor.

Sezon Trendlerine Öncelik Eden Fuar
1994 yılından itibaren CNR Expo Fuarcılık tarafından organize edilen İstanbul Fashion Fair, dünya hazır giyim profesyonelleri ve kurumları ile birlikte sektörel birikimini bu organizasyona aktarıyor.

Birbirinden ünlü firmaların eşsiz kreasyonlarını sergileyecekleri İstanbul Fashion Fair, ulusal ve uluslararası markalar ve markalaşma sürecinde olan tüm sektör şirketlerini bu buluşmaya bekliyor.

Hazır giyim ve konfeksiyon alanında yüzlerce markayı dünyanın dört bir köşesinden gelen alım gruplarıyla buluşturan İstanbul Fashion Fair, bir kez daha sezon trendlerine öncülük ederek etkin bir ticari platform yaratmayı hedefliyor.

Modanın Merkezi İstanbul
Stratejik konumu ile moda sektörü için cazip bir pazar haline gelen İstanbul her geçen gün daha da ilgi çekmeye devam ediyor. Fashion Fair, Türkiye’nin moda endüstrisinin lider ülkeleri arasına girme çabalarına binlerce yabancı alıcıyı İstanbul’a davet ederek katkıda bulunuyor.

Moda Sektörünün Uluslararası İş Platformu
2010 Ocak ayında düzenlenen ve modanın yaratıcı dünyasını bir araya getiren fİstanbul Fashion Fair`da Bulgaristan, İran, İsveç, Rusya, Romanya, Ürdün ve Yunanistan alıcı gruplarında, ilk 5’te yer aldı. Fuar’a, 1.255’i yabancı olmak üzere toplam 8.808 profesyonel ziyaretçi ilgi gösterdi. CNR Expo Fuarcılık tarafından düzenlenen organizasyonun açılış galasında Modacı Emel Acar’ın Home Store için hazırladığı İlkbahar-Yaz defilesi gerçekleştirildi. Fuarın 2. günü moda ikonu Paris Hilton’un defilesi gerçekleştirildi. Fuar 125 katılımcı firma ile 10.500 m² alanda düzenlendi.

İstanbul Moda Fuarı’nda çok sayıda ülkeden gelen zincir mağazaların satın alma sorumluları ve alım grupları katılımcılarla temas kurdu. Suudi Arabistan’ın en büyük zincir mağazası Saudi Home’un satın alma yetkilileri fuarda en yüksek miktarda satın alma gerçekleştiren firmalar arasında yer aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT