Pulire Eurasia (Avrasya) Fuarı

Tarihler: 30 Eylül 2010 Perşembe ~ 02 Ekim 2010 Cumartesi

Yer: İDTM İstanbul Fuar Merkezi

Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi 34149 Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 03 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2010 ~ Eki 2, 2010

Avrupanın sınırlarındaki bir şehir, Asya’ya açılan gelecek vaat eden bir kapı, batı dünyasının en büyük imparatorluklarından bir tanesinin eski başkenti, bir Asyalı ama aynı zamanda da Avrupalı bir ulusun sembolü, farklı kültür ve insanların kesişme noktası, karmakarışık ve heyecanlı, organize, artisik, tozlu, gürültülü, büyülü.

Uluslararası fuarların sınırları büyümeye ve gelişmeye devam ediyor ve işte bu da Pulire ‘’format’’ının ve Avrupa kıtasındaki verimli ve dinamik uluslararası iş dünyasının oluşmasının dönüm noktası, ticari faaliyetlerin kalbinin canlılığı ile tezat teşkil eden sukunetin vahası olan İstanbul’a ulaşmasının nedeni.

İstanbul tezatların büyüleyici dünyasını sunuyor, modern bir şehir ve sonsuz çöl, Doğu ve Batı, eski ve çağdaş, hiper modern bir şehirden bir çölün sukuneti, ve de fabrikalar, ulaşım, iletişim, teknoloji, medya gibi bütün ticari faaliyetlerin birleştiği yerlerin öngörülebilir dinamizmi.

Bu keskin tezatlıklar bu şehre eşi görülmemiş bir karakter verir, uluslararası boyutlarda bir yaşam tarzı ve İslami geleneklere kökten bağlı bir kültür.

PULİRE Eurasia Türkiye’deki temizlik sektöründeki tek etkinlik, uluslararası kamuoyuna temizlik sektörünün büyümesini gösterecek, gelişmesini ve yatırım imkanlarını vurgulayacak ideal bir platform oluşturacak bir networking fuarıdır.

PULİRE Eurasia Avrasya diye bilinen stratejik coğrafi bölgede düzenlenecektir. Akdeniz havzasından Orta Doğu’ya uzanan bölge İran’dan, Kuveyt, Suriye, Lübnan, Suriye ve Ürdün’e kadar 380 milyon insanı içeren bir havzanın parçasıdır. Türkiye’nin bu ülkeler ile sağlam ticari ilişkileri vardır. Türkiye’nin seçilmesi yenilikçi ve verimlidir çünkü maliyet-kalite/yarar oranı çok elverişlidir. Türkiye üretici bir ülkedir, bu sektörde faaliyet gösteren, profesyonel temizlik için ekipman, makine ve malzeme üreten 400ü aşkın şirket vardır.

Fuarda 3000 m2den fazla net stand alanı yer alacak ve bunların %60 ı Türk firmalarının katılımına ayrılacaktır. Ülkedeki temizlik endüstrisini temsil edecek ilk ve tekolan bu fuar Dubai ile karşılaştırıldığında çok uygun koşullarda gerçekleştirilecektir: katılım ücreti 300€/m2 yerine sadece 150 €/m2 dir.

Sizleri 30 Eylül – 2 Ekim 2010 tarihleri arasında İstanbul’a bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT