Toyzeria Oyuncak, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı

Tarihler: 31 Ekim 2013 Perşembe ~ 03 Kasım 2013 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2013 ~ Kas 3, 2013

Yeni kurulan Spielwarenmesse Middle East Fuarcılık Ltd. Şti. Toyzeria Oyuncak Fuarını organize ediyor. Toyzeria İhtisas Fuarı 31 Ekim 03 Kasım 2013 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Boğaz’daki canlılık oyuncak endüstrisine parlak bir bakışaçısı öneriyor. Spielwarenmesse eG, oyuncak üreticilerinin gün ışığına çıktığı büyük pazara öncü olarak girmektedir. Nürnberg’de fuar ve pazarlama servis sağlayıcısı olan Spielwarenmesse eG, 01 Ocak 2013 tarihinde Spielwarenmesse Middle East Fuarcılık Ltd. Şti.’ni kurdu ve Toyzeria’yı devraldı. Şimdi Türkiye‘deki şirketi, 31 Ekim 03 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 6. defa düzenlenecek olan Toyzeria İhtisas Fuarı‘nın organizatörüdür.

Toyzeria’nın alınmasıyla Akdeniz’in genişleyen pazarında benzersiz bir fırsat güvence altına alınmış oldu. “Türkiye’nin mükemmel coğrafi ve stratejik konumu, Yakın ve Orta Doğu’daki oyuncak endüstrisine ulaşabileceğimiz anlamına gelmektedir. Bu durum kurumsal faaliyetlerimizi jeostratejik bir altyapı üzerinde geliştirebilmemize olanak sağlamaktadır.” Spielwarenmesse Middle East Fuarcılık Ltd. Şti. Genel Müdürü Fatih Ciğerlioğlu, Toyzeria’nın uluslararası nitelik kazanmasının sinyallerini görmektedir: “Toyzeria ile bölgenin büyüyen potansiyelini katılımcılar için ulaşılabilir hale getirebiliriz ve tüm ziyaretçilere gelecekte dünya çapındaki markaları sunabiliriz.” Geçen yıl 100 katılımcı firma Toyzeria’da yer almıştır. İstanbul Fuar Merkezi’nde 13.500 m²’lik alanda gerçekleştirilen ihtisas fuarına 28 ülkeden 9.993 ziyaretçi gelmiştir. Toyzeria Oyuncak Fuarı, TSE - Türk Standartları Enstitüsü ve OYDER - Oyuncakçılar Derneği tarafından desteklenmektedir.

Fatih Ciğerlioğlu Türkiye’deki oyuncak endüstrisinin farkında: “Şimdiye kadar çocuk başına düşen yıllık oyuncak harcaması yaklaşık 30 USD’dır. Önümüzdeki beş yıl içerisinde çocuk başına 300 USD’a yükseleceği öngörülmektedir.“

Spielwarenmesse eG’nin CEO’su Ernst Kick, deneyimli Türk fuar organizatörünün şirket ailesine katılımını memnunlukla karşılamaktadır: “Fatih Ciğerlioğlu ve ekibi Toyzeria’nın gelişimini başlangıcından bugüne getirmiştir ve hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin güvenini kazanmışlardır. Toyzeria’nın deneyimli ekibinin, kendi kurdukları işlerine Spielwarenmesse Middle East olarak devam ediyor olmalarından son derece memnunuz.”

Daha fazla bilgiye www.toyzeria.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Toyzeria ile ilgilenen firmalar Spielwarenmesse Middle East Fuarcılık Ltd. Şti. ile direk olarak bağlantı kurabilirler

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT