Tuzla Boat Show Deniz Fuarı

Tuzla Boat Show Deniz Fuarı

Tarihler: 02 Ekim 2021 Cumartesi ~ 10 Ekim 2021 Pazar

Yer: Tuzla Viaport Marina

Ücret: Genel Satış 80.00 TL

Nereden Alınır: https://www.mobilet.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2021 ~ Eki 10, 2021

Türkiye’nin deniz üstünde düzenlenen en büyük tekne fuarı Uluslararası Boat Show Tuzla Deniz Fuarı, 2 – 10 Ekim 2021 tarihlerinde kendi evi Viaport Marina, Tuzla’da gerçekleşecek. Düzenlediği fuarlarla, denizcilik sektörüne önemli katkıları bulunan Via Fuarcılık hayatımıza ‘’yeni normal’’ olarak giren izole yaşam tarzı ve değişen sosyal yaşam anlayışından hareketle; bu yıl bir ilke imza atarak, Boat Show Tuzla Deniz Fuarı’nda, ‘Motomobil Motor ve Mobil Yaşam Araçlar Festivali'ne de ev sahipliği yapacak. 200’den fazla teknenin sergileneceği fuarı 100 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Göz alıcı tekneler, en güçlü motorlar test imkanlarıyla Uluslararası Boat Show Tuzla’da
Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Uluslararası Boat Show Tuzla, deniz üstünde düzenlenen en büyük tekne fuarı olmanın avantajıyla ziyaretçilerine tekneleri deneme şansı sunuyor. Fiyatı 50 bin TL’den 70 milyon TL’ye uzanan, her ihtiyaca göre 200’den fazla teknenin sergileneceği fuar, Tuzla Viaport Marina’da yapılacak. 11 Nisan’a kadar sürecek fuarda yelkenli teknelerden motor yatlara, boatlardan deniz ekipmanlarına kadar deniz severlerin tüm ihtiyacını karşılayacak ürünler ziyaretçilerle buluşacak.

Motomobil Motor ve Mobil Yaşam Araçları Festivali Boat Show Tuzla’ya renk katacak
Bu yıl Motomobil Motor ve Mobil Yaşam Araçları Festivali’yle birlikte düzenlenecek olan Uluslararası Boat Show Tuzla, yeni normalde yeni yaşam tarzlarına yönelik tüm ihtiyaçlara cevap vermeyi hedefliyor. Lüks teknelerin yanı sıra motosikletlerden, karavanlara, kamp malzemelerinden, ATV’lere kadar birçok alternatif yaşam ürünleri ziyaretçileriyle buluşturacak. Denizi ve doğayı sevenlerin büyük ilgi göstereceği festival, Boat Show Tuzla’yla aynı alanda, tek biletle meraklılarını ağırlayacak.

Tüm tedbirler eksiksiz uygulanacak
Deniz üstünde, açık alanda gerçekleştirilecek Uluslararası Boat Show Tuzla’da, ziyaretçilerin sağlığı için tüm tedbirler eksiksiz şekilde uygulanacak. Ziyaretçilerin HES koduyla giriş yapabileceği fuar alanında ateş ölçümünden, sosyal mesafe kurallarına, hijyen malzemeleri dağıtımı ve maske temininden giriş güvenliğine kadar gerekli olan tüm tedbirler sıkı şekilde uygulanacak. Aynı anda sadece tek bir ziyaretçi grubunun teknelere alınacağı fuarda, yeni ziyaretçiler gelmeden tekneler dezenfekte edilecek.

Etkinlik kuralları:
1.Viaport Marina’da gerçekleşecek etkinliklerin tümü pandemi sebebiyle özel kurallara tabidir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı ve yaptırımları kabul etmiş sayılır.
2.Etkinlik başlangıç saati 10:00'dur.
3.Etkinlik giriş noktasında görevliler tarafından vücut ısısı ölçümü yapılacaktır. Vücut ısısı 38C üzerinde olan misafirler içeri alınmayacaktır.
4.Etkinlik kapsamında yaş sınırlaması yoktur.
5.Etkinlik girişinde Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekana gelmeden önce, Hayat Eve Sığar uygulamasını indirip HES kodu alması gerekmektedir. İlgili uygulamanın “HES Kodu sorgula” bölümünden ‘’riskli değildir’’ sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilir.
6.Ziyaretçilerin alan girişlerinde 1,5 metrelik fiziki mesafe kuralına uyarak sıra oluşturmaları ve beklerken bilet, ve HES Kodu sonucunu görevlilere ibraz etmek üzere hazır etmeleri gerekmektedir.
7.Maske takılması zorunludur. Ağız ve burnu kapatacak şekilde maske kullanılması zorunludur. Maskesini çıkardığı tespit edilenler uyarılacak, uyarıları dikkate almayanlar etkinlik alanının dışına alınacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT