Week Turkey 2019

Week Turkey 2019

Tarihler: 14 Kasım 2019 Perşembe ~ 17 Kasım 2019 Pazar

Yer: Haliç Kongre Merkezi Sadabad Salonu

Adres: Sütlüce Mah. Eski Karaağaç Cad. 34445 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 311 11 11

Faks: 0212 311 11 99

Web: http://www.haliccc.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2019 ~ Kas 17, 2019

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından tasarım kültürü oluşturmak ve Türkiye’deki tasarımcıları dünyaya tanıtmak amacıyla düzenlenen Design Week Turkey 2019, 14-17 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Ana teması ‘BEYOND DESIGN / TASARIMIN ÖTESİNDE’ olan etkinlikte, İngiliz Endüstriyel Tasarımcı Sebastian Bergne, London Design Festival Direktörü Ben Evans, Hollandalı sanatçı ve yenilikçi Daan Roosegaarde, Uluslararası ro plastic yarışması küratörü Rossana Orlandi, Otomobil Tasarımcısı Niels van Roij, İnternational Forum Design CEO’su Ralp Wiegmann, Mimar Melike Altınışık, Moda Tasarımcısı Arzu Kaprol ve Hakan Akkaya, Ekonomist Emre Alkin gibi birbirinden değerli 100’den fazla konuşmacı dopdolu içeriklerle katılımcılarla buluşacak.

Design Week Turkey, Sürdürülebilirlik, Oyun Tasarımı, Tasarımda Rekabetin Kodları, Medical Tasarım, Çağdaş Mücevher Tasarımı başlıklı paneller, guıltless plastıc by rosanna orlandi, dokumanın çağdaş yüzü, the spaghettı-fılled desıgns by alıce pegna gibi nitelikli sergiler ve seçkin etkinliklerle de katılımcılara 4 gün boyunca muhteşem bir ziyafet sunmayı amaçlıyor.

Programın ikinci günü ise Ticaret Bakanı Ruhsar Pekçan ve TİM Başkanı İsmail Gülle’nin katılımı ile gerçekleştirilecek törende Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri de sahiplerini bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT