18. Uluslararası İstanbul Kukla Festivali

18. Uluslararası İstanbul Kukla Festivali

Etkinlik Etkinlik Haberleri 18. Uluslararası İstanbul Kukla Festivali

13 - 25 Ekim 2015” tarihlerinde dünyanın en seçkin kuklalarını İstanbul’da buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 2, 2015

18. ULUSLARARASI İSTANBUL KUKLA FESTİVALİ’NİN İLETİŞİM ÇALIŞMALARINI BEZE GROUP GERÇEKLEŞTİRECEK

En önemli kültür miraslarımızdan biri olan Karagöz Gölge Oyunu’nu yurt içinde ve yurt dışında tanıtmak, yeni nesillere aktarmak için kurulan İstanbul Karagöz Kukla Vakfı tarafından bu yıl on sekizincisi düzenlenen Uluslararası Kukla Festivali 13-25 Ekim tarihlerinde İstanbul’da yapılacak.

Dünyanın saygın festivallerinden biri haline gelen ve yıllardır kukla sevenleri dünyanın en seçkin kuklaları ile buluşturan Uluslararası İstanbul Kukla Festivali’nin iletişim çalışmalarını bu yıl Beze Group gerçekleştirecek. Bu yılın yanı sıra 2017’de düzenlenecek festival de Beze Group’a emanet. Ayrıca 2017’de Karagöz’ün Türkiye’ye gelişinin 500. Yılı İstanbul Karagöz Kukla Vakfı tarafından dünya çapında etkinliklerle kutlanacak.

Uluslararası İstanbul Kukla Festivali Sanat Yönetmeni ve İstanbul Karagöz Kukla Vakfı Başkanı Cengiz Özek, festivalin iletişim çalışmaları için 1986’dan beri halkla ilişkiler ve stratejik pazarlama iletişimi alanının en deneyimli ve önde gelen şirketlerinden Beze Group ile anlaştıklarını belirtti. Projeyi sadece festival iletişimi olarak değil bütüncül bir iletişim perspektifiyle ele aldıklarını belirten Beze Group Kurucu – Başkanı Bengü Bilik ise: “Kurulduğumuz günden beri daima toplumumuza ve ülkemize katma değeri olan çalışma ve projelerin içerisinde olmaya gayret ediyoruz. Bizim vizyonumuz, kurulduğumuzdan beri ‘iletişim’in kesintisizliği ve sürdürülebilirliğini sağlamak oldu. Bu vizyon kapsamında tarihimizin ve toplumumuzun en önemli değerlerinden ve miraslarından olan Karagöz Gölge Oyununun hem yurt dışında hem yurt içinde daha geniş kitlelere ulaştırılması, yaşatılması ve geliştirilmesi için çok kapsamlı iletişim faaliyetlerini üstlendik. Sayın Cengiz Özek başkanlığında İstanbul Karagöz Kukla Vakfı ile çalışmaktan ve Karagöz Gölge Oyunu kültür mirasının daha geniş kitlelere tanıtılmasına katkıda bulunmaktan büyük heyecan ve gurur duyuyoruz. Bizim için bu proje sadece bir festival iletişimi değil bir kültür varlığının tanıtılmasına katkıda bulunmak anlamına geliyor” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT