Akbank Evde Kısa Film Yarışması'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Akbank Evde Kısa Film Yarışması'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Etkinlik Etkinlik Haberleri Akbank Evde Kısa Film Yarışması'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Akbank Sanat tarafından 4 Mayıs- 4 Haziran 2020 tarihleri arasında düzenlenen, çevrimiçi Akbank Evde Kısa Film Yarışması sonuçlandı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 1, 2020

Jüri üyeliğini yönetmen, senarist, yapımcı Selim Evci, yönetmen, reklam yönetmeni Fatih Kızılgök, Akbank Sanat Sosyal Medya Yöneticisi Sami Kısaoğlu, Akbank Sanat İletişim ve Basın Yöneticisi Çağla Demiralp, TBWA İstanbul Kreatif Direktörü Arkın Kahyaoğlu ve TBWA İstanbul Metin Yazarı Vehbi Bozdağ‘ın üstlendiği Akbank Evde Kısa Film Yarışması‘na katılan 429 film jüri tarafından izlendi ve ödül kazanan filmler belirlendi.

Değerlendirmeler sonucunda “Her türlü ifade tarzını göz ardı edişiyle büyüleyen bir yapı kurması ve içinden geçmekte olduğumuz dönemde yaşananları farklı görme biçimleri üzerinden anlatması” gerekçeli kararıyla Hazal Koç’un “Paranoya” adlı filmi; “Birbirinden farklı sinemasal anlatıların gücünü başarı ile harmanlayarak sadece ama sadece bugüne ait bir film ortaya koyması” gerekçeli kararıyla Ezgi İrem Mutlu’nun “Darağacında Eldivenler” adlı filmi; ve “Döneme ayna tutan bir hikayeyi farklı bir yapım tekniğiyle, tutarlı ve başarılı bir şekilde hayata geçirmiş olması” gerekçeli kararıyla Metin Yüksel Alkan'ın “Can’ın Telefonu” adlı filmi Lomography Lomo’Instant fotoğraf makinesi ödülüne değer bulundu.

1 yıllık MUBİ sinema platformu üyeliği kazanan ve mansiyon ödülüne layık bulunan 5 film ise Satı Çağıran’ın “ Vera”, Süreyya Çelik’in ”Sahra”, Tuvana Günay’ın “Günün Başlangıcı”, Ufuk Çavuş’un “Şimdi Sadece” ve Doruk Yılmaz’ın “Son İş Günü” adlı filmleri oldu.

Jüri ayrıca Aykut Bayam’ın “Uzaktan Aşure” ve Güleycan Güneş’in “Sessiz Düş” adlı filmlerini jüri özel ödülüne layık buldu.

Akbank Evde Kısa Film yarışması sonuçlarına www.akbanksanat.com adresinden ulaşabilirsiniz.

www.akbanksanat.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT