Ali Poyrazoğlu Görmeyen Çocuklar Yararına Sahnede

Ali Poyrazoğlu Görmeyen Çocuklar Yararına Sahnede

Etkinlik Etkinlik Haberleri Ali Poyrazoğlu Görmeyen Çocuklar Yararına Sahnede

Bilet fiyatlarının 65 TL olduğu oyun, 7 Mart Pazartesi günü Akatlar Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 2, 2016

Ali Poyrazoğlu'nun güldürü ustalığıyla yaşam koçluğu seminerlerini birleştirdiği son oyunu Ödünç Yaşamlar, "Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği" yararına sahneleniyor.

Tarabya Rotary Kulübü'nün, Başkanlığını Hale Bacakoğlu'nun üstlendiği, Neşe Gönül'ün Başkan Yardımcılığını yaptığı ve Monik İpekel'in yönetim kurulu üyesi olduğu "Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği" yararına düzenlediği "Ödünç Yaşamlar" tiyatro gösterisi, tiyatro severlere keyifli anlar yaşatacak.

Eğlenceli, uçuk kaçık, insanın içini açan Ödünç Yaşamlar'da usta tiyatrocu Poyrazoğlu; çalışma yöntemlerini, yasakları ve alışkanlıkları hınzır bir üslupla anlatıyor. Oyun, özel hayatında ve iş hayatında fark yaratmak isteyen herkesin kullanabileceği yöntemler üstüne düşündüren bir gösteri olarak öne çıkıyor.

Ali Poyrazoğlu, bir "uzatmalı" öğrencinin hayatından yola çıkarak hazırladığı oyunda hayata dair saptamalarıyla hem güldürüp hem de düşündürüyor. Bilet fiyatlarının 65 TL olduğu oyun, 7 Mart Pazartesi günü Akatlar Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği Hakkında:

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği 26 Şubat 2003 tarihinde görmeyen, az gören ve görme engellinin yanı sıra başka engeli de bulunan çok engelli çocukların aileleri tarafından İstanbul'da kurulmuştur. Türkiye'de görmeyen bebek ve çocuk eğitimine destek alanında tek olan dernek, 0-16 yaş arası tüm yurttan 700'den fazla çocuk ailesine ulaşmaktadır. Derneğin kuruluş hedefi; çocukların kendine güvenen, kendisi ile barışık, çevresi ile uyumlu, meslek sahibi bireyler haline gelmeleridir. Bu amaçla dernekte çocukların doğumlarından itibaren eğitim süreçleri tamamlanana kadar akranlarıyla aynı ortamda eğitim alabilmeleri için gerekli destek verilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT