Bizi Buluşturan Festival Bu Yıl 29 Yaşında!

Bizi Buluşturan Festival Bu Yıl 29 Yaşında!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Bizi Buluşturan Festival Bu Yıl 29 Yaşında!

İstanbul Caz Festivali 29'uncu yılında da gelenekselleşmiş şehir ve güzel müziği buluşturma misyonuna devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 25, 2022

İstanbul Caz Festivali 29'uncu yılında da gelenekselleşmiş şehir ve güzel müziği buluşturma misyonuna devam ediyor. İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın Garanti BBVA'nın sponsorluğunda gerçekleştirdiği 29. İstanbul Caz Festivali, 25 Haziran-7 Temmuz 2022 tarihleri arasında Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, The Marmara Esma Sultan Yalısı ve Sultan Park - Swissotel The Bosphorus gibi köklü festival mekânlarının yanında şehrin dört bir yanına yayılmış parklarda ve "Gece Gezmesi"yle Kadıköy'ün sevilen mekânlarında 40'a yakın konserle şehre yazı yaşatmaya hazırlanıyor.

Farklı coğrafyalarda aldığı kayıtlar, verdiği konserlerle tüm dünyada saygıyla izlenen gitarist John McLaughlin; 80’den fazla kayıtta yer almış, caz ve klasik müziği yeteneğiyle buluşturmuş Enrico Pieranunzi; 5 Grammy ödüllü efsane caz vokali Dianne Reeves; puslu ve zarif sesinde blues, caz ve R&B tınılarını işleyen Melody Gardot; Eski Dünyanın Yangını adlı albüm ve romanını aynı anda yayımlayıp ara verdiği konserlerine festivalle birlikte dönecek olan Kalben; Koyu Antoloji projesiyle Teoman; Tel Avivli rock grubu Boom Pam; dahi müzisyen Kutiman ve klarnetine dünyaları sığdırabilen virtüöz Yom, festivale renk katacak isimlerden sadece bazıları.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT