Yoldan Çıkan Oyun’a İki Değerli Tiyatro Ödülü!...

Yoldan Çıkan Oyun’a İki Değerli Tiyatro Ödülü!...

Etkinlik Etkinlik Haberleri Yoldan Çıkan Oyun’a İki Değerli Tiyatro Ödülü!...

20. Afife Tiyatro Ödülleri “Haldun Dormen Özel Ödülü”ne ve 2016 Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde “En İyi Ensemble (Canlandırmada Bütünlük)” ödüllerine layık görüldü.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 18, 2016

Ekranın sevilen komedi oyuncuları Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan ve Öner Erkan’ın rol aldığı, Talimhane Tiyatrosu işbirliği ve Zorlu PSM prodüksiyonuyla sahnelenen “Yoldan Çıkan Oyun” tiyatro oyunu, 20. Afife Tiyatro Ödülleri “Haldun Dormen Özel Ödülü”ne ve 2016 Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde “En İyi Ensemble (Canlandırmada Bütünlük)” ödüllerine layık görüldü.

İlk kez geçtiğimiz yıl Londra’da West End Duchess Theater'da Mischief Theater topluluğu tarafından sahneye konan Yoldan Çıkan Oyun, komedinin son yıllarda en sevilen isimleri arasında yer alan Sarp Apak, Öner Erkan ve Bartu Küçükçağlayan’ın da aralarında bulunduğu genç oyuncu kadrosuyla Zorlu PSM’de sahneleniyor. Her hafta seyirciyle buluşan oyun, tiyatroseverlerin yoğun ilgisi ile karşılanıyor. Kadroda, tiyatro dünyasının genç ve yetenekli isimleri Defne Koldaş, Gökçen Gökçebağ, Güliz Gençoğlu, Kubilay Çamlıdağ ve Kemal Kayaoğlu da yer alırken; Defne Koldaş oyundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri Yılın En Başarılı Yardımcı Kadın Oyuncusu dalında da aday gösterildi.

İlk “Haldun Dormen Özel Ödülü”...
Afife Tiyatro Ödülleri'nin fikir öncüsü Haldun Dormen'e teşekkür etmek amacıyla, bu seneden itibaren verilecek "Haldun Dormen Özel Ödülü"nün En iyi Komedi dalında ilk sahibi "Yoldan Çıkan Oyun" oldu. Kahkaha tufanı garantili oyun ayrıca, seçici kurul üyelerinin, Türkiye ve KKTC’de sahne açan tiyatroların sezon oyunlarında başarılı buldukları sanatçıları, Halk Jürisi (seyirci) olgusu ile değerlendirdikleri bir ödüllendirme sistemi “Direklerarası Seyirci Ödülleri”nde 2016 - En İyi Ensemble (Canlandırmada Bütünlük) ödülüne de layık görüldü.

Tiyatro otoritelerinden, dünyanın en prestijli gazetelerinden ve izleyicilerden birçok olumlu yorum alan oyun, Zorlu Performans Sanatları Merkezi Drama Sahnesi’nde sezon sonuna kadar oynanmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT