Buket Uzuner

Buket Uzuner

Tarihler: 10 Nisan 2018 Salı ~ 10 Nisan 2018 Salı

Yer: Kadir Has Üniversitesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2018 ~ Nis 10, 2018

Kadir Has Üniversitesi’nin her ay farklı bir yazarı edebiyat tutkunlarıyla buluşturan etkinliği “Haliç Okumaları” bu ay Buket Uzuner’i ağırlıyor. Herkesin katılımına açık olarak gerçekleşecek etkinlik, 10 Nisan Salı günü saat 16.00’da Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde düzenlenecek.

Kadir Has Üniversitesi, 10 Nisan Salı günü gerçekleşecek altıncı “Haliç Okumaları” etkinliğinde ünlü yazar Buket Uzuner’i ağırlayacak. Kalem Ajans’ın temsil ettiği önemli yazarlardan Buket Uzuner, yeni romanı ‘Hava’dan bir bölüm okuyacağı “Haliç Okumaları” etkinliğinde, hakkında merak edilen sorulara cevap verecek ve kitaplarını da imzalayacak.

Eserleri onlarca dile çevrilen, özellikle Gelibolu, Kumral Ada Mavi Tuna, Balık İzlerinin Sesi, İki Yeşil Susamuru gibi romanlarıyla milyonların gönlünde taht kuran Buket Uzuner 25 yılı aşkın süredir Türkiye satış listelerinin üst sıralarında yer alıyor. Uzuner’in hem yazarlık hikayesini, hem de kendi sesinden romanından bir bölümü dinlemek isteyen tüm edebiyatseverler 10 Nisan Salı günü 16.00’da Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nü ziyaret edebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT