Hayata Konumlandır Kendini

Hayata Konumlandır Kendini

Tarihler: 30 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 30 Mayıs 2018 Çarşamba

Yer: Yaşam Atölyesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2018 ~ May 30, 2018

İçten dışa değişimin yol haritasını çizen Kişisel Gelişim Danışmanı Hilal İnan, hayata kendini yeniden konumlandırmak isteyenlerle buluşuyor.

Hayata doğru konumlanmak için içten dışa değişim yapılması gerektiğini belirten Kişisel Gelişim Danışmanı Hilal İnan, gerçekleştirdiği workshoplarla mucize sandığını açıyor.

24 Mayıs Perşembe günü “Hayata Kendini Yeniden Konumlandır” etkinliğinde değişmek isteyenlerle buluşan Hilal İnan, 30 Mayıs Çarşamba günü ise “Mucize Sensin” workshopunda değişime giden yolla ilgili önemli ipuçları veriyor.

Hilal İnan, içinizdeki mucizeyi nasıl keşfedeceğinizi ardından sözcüklerin gücünü, kişinin rengini keşfetmenin nasıl mucizeler yarattığını, doğru stilin ve beden dilinin hayatınızı ne kadar etkilediğine kadar geniş bir yelpazede değişime giden yolun sırrını açıklıyor.

Hilal İnan, 30 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 19:30’da Yaşam Atölyesinde gerçekleşecek Mucize Sensin” workshopuyla değişim isteyenlerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT