Türkiye Resminde Figür Geleneği

Türkiye Resminde Figür Geleneği

Tarihler: 19 Şubat 2018 Pazartesi ~ 19 Şubat 2018 Pazartesi 17:00

Yer: İstanbul Bosphorus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2018 ~ Şub 19, 2018

Conrad İstanbul Bosphorus’un kültür ve sanat buluşmaları, ressam Ali Elmacı ve sanat tarihçisi ve eleştirmeni Esra Aliçavuşoğlu ile devam ediyor. 19 Şubat Pazartesi günü saat 17:00‘de Gazeteci ve Sanat Eleştirmeni Ayşegül Sönmez moderatörlüğünde gerçekleşecek olan Conrad Söyleşileri’nin (Conrad Talks) bu ayki teması ise “Türkiye Resminde Figür Geleneği” olacak.

Şehrin tam kalbinde yer alan ve İstanbul’un pek çok cazibe merkezine yürüme mesafesinde olan Conrad İstanbul Bosphorus, ulusal ve uluslararası birçok karma sergide yer almış başarılı Türk ressam Ali Elmacı ve alanında birçok kitaba imzasını atmış sanat tarihçisi ve sanat eleştirmeni Esra Aliçavuşoğlu “Conrad Söyleşileri” kapsamında 19 Şubat Pazartesi günü saat 5 Çayı’nda bir araya geliyor. Otelin, orijinal sanat eserleriyle donatılmış yenilenen lobisinde gerçekleşecek söyleşi serisinin üçüncüsü olan Conrad Talks’ta bu kez Türkiye Resminde Figür Geleneği üzerinde durulacak.

Sanatseverlerin şık bir ortamda sanat atmosferi içerisinde keyifle vakit geçireceği söyleşinin moderatörlüğünü ise sanat eleştirmeni, gazeteci ve sanat haberleri sitesi Sanatatak’ın kurucusu Ayşegül Sönmez yapacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT