Bilişim Zirvesi 2018- Akıllı Şeyler, Bilen Teknolojiler

Bilişim Zirvesi 2018- Akıllı Şeyler, Bilen Teknolojiler

Tarihler: 21 Kasım 2018 Çarşamba ~ 22 Kasım 2018 Perşembe

Yer: İstanbul Kongre Merkezi

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye 34367 Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 99 00

Faks: 0212 373 99 43

Web: http://www.iccistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2018 ~ Kas 22, 2018

Bu yıl “Akıllı Şeyler - Bilen Teknolojiler” ana temasıyla düzenlenecek Bilişim Zirvesi'nde bireyler, şirketler ve ülkeler için, bir dijital yaşamın tüm yönleri masaya yatırılacak.

2000 yılı aşkın iş dünyasına üretildiğini biliyoruz Bilişim Zirvesi etkinliği, bu yıl yapay zekâ ve nesnelerin interneti gibi bir teknolojiye dönüştürülmüyor.

İnsanın yaşam ekosistemindeki her şeyin dijital sinir ağlarıyla birbirine bağlanması akıllı ve otonom bir hale geldiği günümüzde; tüm nesneler, eşyalar ve canlılar empati kurabilen, merak edebilen, öğrenebilen, karar verebilen, uygulayabilen, tasarımlayabilen, kurgulayabilen özellikler kazandırılmış yapay zekâ proteiniyle birer ürün haline geliyor. Bu dijital ve dijital ekosistem, sanal ve dijital ekosistem, bir dijital sisteme dönüşüyor.

BTHABER Şirketler Grubu İçin Bilişim Zirvesi Etkinlik Birimi ve Yayıncılığını da Dahil Etmek Etkinlik Organizasyonu 21 - 22 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Robotlar gerçekten işimizi elimizden alacak mı?
“Yapay zekâ ve robotların insanın yerine mi geçecek?” sorusunun daha sık gündeme geldiği bu yeni dünyada insanın konumu ve yeni rolünün de sorgulanacağı Bilişim Zirvesi 2018’de insansız araçlar, insansız fabrikalar, insansız okullar gibi kavramların getireceği dönüşüme dair merak edilen sorular yanıtlarını bulacak.

Türkiye’nin bu dijital zekâ döneminde atması gereken adımların da tartışılacağı Bilişim Zirvesi 2018’de, bu yeni dönemin devlet yapısında, sağlıkta, üretimde, finansta, bankacılıkta, ulaşımda ve evlerimizde neleri değiştireceği de uzmanlar tarafından katılımcılara aktarılacak.

Bilişim Zirvesi tarihinin en zengin programlarından biri
Bilişim Zirvesi 2018, zengin programı ve içerikleriyle de dikkat çekiyor. Düzenlendiği yıldan bu yana en kapsamlı organizasyonlarından birine sahip olacak Bilişim Zirvesi 2018, farklı sektörlere yönelik Teknoloji Platformları etkinlikleriyle öne çıkıyor. Platform başlıklarında IoT Teknolojileri, Büyük Veri, Dijital Finans ve Ticaret, Robotik Sistemler, Mobil İş, Dijital Spor Teknolojileri, Entegre Bulut Teknolojileri, Yerli Milli İleri Teknolojileri, Dijital Güvenlik gibi farklı sektörlerin gelecek projeksiyonlarının çizileceği oturumlar bulunuyor.

BTHABER Şirketler Grubu Başkanı Murat Göçe'nin açılış konuşmasıyla başlayacak Bilişim Zirvesi 2018'de, teknoloji konuşması yapan teknoloji medyasının yaratılışı ilkay Zaman, “Zaman'lı Teknoloji Sohbetleri” verinin temel sponsorları olan Türkiye İş Bankası ve Hewlett Packard Enterprise Türkiye'nin yöneticileriyle sohbet gerçekleştirecek.

Kamudaki dijital değişim Zirve'de değerlendirilecek
Yerli ve Milli İleri Teknoloji Üretimi Stratejisi gibi, kamuoyunda dijital dönüşümü simgeleyen kuruluşlarıdır. Bu platformlarda Türkiye'nin dijital dünyaya entegrasyonu, kalkınma ve büyüme için yerli - milli yüksek teknoloji hamleleri, teknoloji ihracatını geliştirmek için gerekli şeyler gibi konular masaya yatırılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT