FMV Işık Okulları, sezonun ilk Kültür Konferansı’nda Sevinç Atabay’ı ağırlayacak

FMV Işık Okulları, sezonun ilk Kültür Konferansı’nda Sevinç Atabay’ı ağırlayacak

Tarihler: 18 Ekim 2019 Cuma ~ 18 Ekim 2019 Cuma 18.00

Yer: FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2019 ~ Eki 18, 2019

FMV Işık Okulları tarafından 6 yıldır düzenlenen FMV Kültür Konferansları dizisinin bu eğitim öğretim dönemindeki ilk konferansı Sevinç Atabay ile başlıyor. Türk Eğitim Derneği Genel Müdürü Sevinç Atabay, 18 Ekim Cuma FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü’nde, ‘’Hibrit” İnsan ve Eğitim konulu bir konferans verecek.

FMV Işık Okulları tarafından 6 yıldır gerçekleştirilen ve bugüne kadar iş dünyasından bilim insanına, yazardan siyasetçiye kadar pek çok farklı önemli ismi, dinleyicilerle buluşturan Kültür Konferansları’nın bu eğitim öğretim yılındaki ilk konuğu Sevinç Atabay olacak.

1980 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulunda göreve başlayan Sevinç Atabay, 1991-1993 yılları arasında Eğitim Ataşesi olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunmuş, Talim ve Terbiye Kurulu’nda Program Geliştirme Dairesinde, yabancı dil programlarının geliştirilmesi ve uygulanması, erken yaş dil öğrenim metodlarının geliştirilmesi gibi alanlarda görev yapmış ve Kitap Yazım Komisyonları’nda Başkanlık yapmıştır. Atabay, 2000-2006 yılları arasında Avrupa Birliği Genel Sekreterliği’nde Topluluk Programları Genel Koordinatörü olarak ve AB’nin eğitim politikalarının tanıtılması alanlarında çalışmış, Talim ve Terbiye Kurulu Üyeliğinden ve AB Genel Sekreterliğindeki kamu hizmetlerinden 2006 yılında emekli olmuştur. Halen Türk Eğitim Derneği ve TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Genel Müdürü olarak görev yapan Atabay’ın, Avrupa Birliğinin anlaşılması için oluşturulan AB Takımını, TÜSİAD Eğitim Komisyonu, TOBB Eğitim Meclisi ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarındaki üyeliklerinin yanı sıra Genç Liderler Akademisinde (Young Guru Academy) Hayal Ortaklığı bulunmaktadır. Atabay’ın İngilizce öğretimi ve AB eğitim politikaları konularında yayınları (e-Ülke-e-Avrupa 2005, Avrupa Birliği Eğitim Programları, Comenius-Okul Eğitimi, 6. Çerçeve Programı Türkiye’ye Ne Getirir?, Avrupa Birliği’ne Giriş Sürecinde Eğitim, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları, Avrupa Birliği Eğitim Politikaları) ile yayımlanmış birçok makalesi (Genç Kuşakları Anlamak Y ve Z, Mekan ve Mimarinin Eğitimde Başarıya Etkisi, Oyun ve Öğrenme, Eğitimde İnovasyon, Hibrit İnsan’a Doğru)  bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT