%100 Music Presents: Picnic & Gathering

%100 Music Presents: Picnic & Gathering

Tarihler: 23 Temmuz 2022 Cumartesi ~ 23 Temmuz 2022 Cumartesi 15:00

Yer: Life Park Q Garden

Ücret: 1. Dönem Avantajlı Biletler - ₺235,00 Family & Friends - TÜKENDİ - ₺187,00 Mekan

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Kazım Karabekir Paşa, Bahçeköy Cd. No:114 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2022 ~ Tem 23, 2022

Picnic & Gathering, sizleri doğayla iç içe ayrıcalıklı bir festival deneyimi için Life Park Q Garden’a davet ediyor!

Alternatif müzik performanslarının yanı sıra gurme restoranların, ünlü barmenlerin, özgün sanatçıların ve lokal tasarım markaların da katılımıyla bircok yaratıcı deneyim alanına hitap eden Picnic & Gathering festival serisinin ikinci etkinliği 23 Temmuz Cumartesi günü sizleri bekliyor!

Kazy Lambist
2018’de ilk albümünü yayınlayan ve elektronik elementleri akustik enstrümanlarla harmanladığı, vokallerini kendi yaptığı özgün tarzıyla kısa sürede global ölçekte kendinden söz ettiren yetenekli sanatçı, alternatif sahnenin en heyecan verici isimlerinin başında geliyor.

Xique Xique
Berlin’den global sahneye uzanan yolculuğunu, perküsif elementler, canlı enstrümanlar ve etkileyici vokallerle oluşturduğu kendine has tarzı ve dinamik sahne performansı ile perçinleyen Xique-Xique, Organic House türünün dünyada en önde gelen temsilcilerinden biri olarak tanınıyor.

Menachem 26
Kendisine atalarından miras kalan kültür birikimini notalara döktüğü projesiyle adından söz ettiren sanatçı, Berlin’in ikonik kulübü KaterBlau başta olmak üzere, Avrupa’nın önemli noktalarında bir çok kez sahne aldı.

Kantel
Lokal sahnenin en heyecan verici isimlerinden biri olan Kantel, geniş müzik bilgisi, eklektik setleri ve harika sahne performansıyla her defasında dans pistini bir yolculuğa çevirmeyi başaran ender yeteneklerden biri.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT