Portecho

Tarihler: 05 Mart 2010 Cuma ~ 05 Mart 2010 Cuma - Saat: 21:00

Yer: İndigo

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: İndigo

Adres: Tomtom Mah. Istiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Apt. No:1-2-4-5, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2010 ~ Mar 5, 2010

Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan, 2005 yılında biraraya gelerek „Portecho"yu kurdu ve plak şirketi olarak Elec-Trip Records ile anlaştı. İkilinin, hem „Undertone” isimli çıkış albümleri hem de „Studio Plastico“ adlı ikinci albümleri, Oğuz Kaplangı prodüktörlüğü ve müzik direktörlüğünde Elec-Trip Records tarafından yayımlandı. 2009 yılında yayımlanan „Studio Plastico“nun ilk albüme göre en büyük farkı grubun kimliğini koruyarak ritimlerde denediği çeşitlilik. Parçalar, ‘80 ler gibi tek bir döneme gönderme yapmaktan çok daha fazla referans barındırıyor. Klasik dans ritimlerinden biraz daha uzak, daha aksak, zaman zaman r&b, breakdance veya breakbeat’i andıran ritimler duyabileceğiniz albümde, minör akorlar kendini majörlere gönül rahatlığıyla bırakabiliyor. „Studio Plastico“ için hem dinleyenleri, hem de dans edenleri gülümseten, baştan sona çok karakteristik bir albüm demek yanlış olmayacaktır.

Portecho, 5 Mart Cuma günü Indigo’daki unutulmaz performanslarına bir yenisini daha ekleyecek. Gecenin açılışını ve kapanışını ise Hünkar yapacak.

Tan Tunçağ: Düzenlemeler, vokaller, bas gitar
Deniz Cuylan: Düzenlemeler, gitar
Live konserlerde Portecho’ya bas gitar ve davul eşlik ediyor.

Tan Tunçağ elektronika ile akustik öğeleri birleştiren müziğiyle Londra`da çeşitli klüplerde çaldı, kısa sürede Londralı gençlerin dikkatini çekti. Türkiye`ye döndükten sonra tiyatro oyunları, filmler ve reklamlara müzik bestelemeye başladı. "Plaid", "Mouse on Mars", "The Orb" ve "Chemical Brothers" gibi pek çok uluslararası sanatçıyla aynı organizasyonlarda sahne aldı. Tan Tunçağ, “Portecho” haricinde Türkçe müzik yapan “Mira” isimli grupta da yer alıyor.

Deniz Cuylan, 2003 yılında "Telecine" albümünü çıkaran "Maya" projesiyle tanındı. Groovy electronica ve jazz karışımıyla yurtiçi ve dışında pek çok popüler mekanda çaldı. Televizyona, filmlere, reklamlara, ayrıca Düsseldorf ve Moskova`da gerçekleşen defilelere müzik besteledi. İllüstratör Sadi Güran ve yazar Senem Akçay ile tamamladığı "Netame" isimli çizgi/roman/albümü 2007’de basıldı. “Norrda” isimli bir diğer grubuyla “Infinite Face” adlı etnik/trip hop/rock albüm yayınlayan Deniz Cuylan, bir dönem Bant dergisinde editörlük ve Açık Radyo’da “Tırtıllar” programında sunuculuk yaptı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT