1 Bilet 2 Konser:Kula Baraka ve

Tarihler: 03 Eylül 2019 Salı ~ 03 Eylül 2019 Salı 03 Eylül 2019 20:00

Yer: Off Gümüşlük

Ücret: 1. Kategori - 112.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2019 ~ Eyl 3, 2019
Festivalin 3. Gününde, Off Gümüşlük sahnesinde İsrail Büyükelçiliği’nin katkıları ile yer alan Kula Baraka, etnik caz temasını derinden hissedeceğiniz konserde, müziği ile feminen bir enerji ile beklenmedik ritimlerin karışımını huzurlarınıza sunmaya hazırlanıyor.

1 Bilet 2 Konser
Kula Baraka saat 20:00
Stanpolites Project feat. Okay Temiz saat 22:00

Meytal Bracha Karni Klavye, Santur / Keyboard, Dulcimer
Rony Iwyrn Perküsyon / Percussion
Einat Harel Davul / Drums
Lihi Eshel Bas / Bass

Festivalin 3. Gününde, Off Gümüşlük sahnesinde İsrail Büyükelçiliği’nin katkıları ile yer alan Kula Baraka, etnik caz temasını derinden hissedeceğiniz konserde, müziği ile feminen bir enerji ile beklenmedik ritimlerin karışımını huzurlarınıza sunmaya hazırlanıyor. Müziklerini İsrail, Fas, Türkiye ve Avrupa’nın farklı ülkelerinden esinlenerek oryantal dünya müziği olarak tanımlıyor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stanpolites Project feat. Okay Temiz

Okay Temiz Vurmalı Çalgılar / Percussion
Evrim Demirel Piyano / Piano
Andreas Metzler Bas / Bass
Riccardo Marenghi Davul / Drums

Festivalin üçüncü gününde sahnede tüm vurmalı çalgıları kendine özgü bir biçimde yorumlayan Okay Temiz olacak. Kendisine, besteci ve caz piyanisti Evrim Demirel triosu ile eşlik edecek.

Okay Temiz, topladığı ve yaptığı bir çok farklı enstrüman dahil olmak üzere tüm vurmalı çalgıları kendine özgü bir biçimde yorumladı ve en basit ritimleri bile çarpıcı bir anlatıma dönüştürdü. Afrika’nın, Güney Amerika’nın ve Hindistan’ın ritimlerini en iyi şekilde icra edenlerle tanıştı ve onlarla beraber çaldı. Quicca, berimbau, parmak piyano, konuşan davul yapabilmeyi ve çalabilmeyi öğrendi. Temiz’in kendi el yapımı olan bakır davulları, "Elektrikli Sihirli Piramit" ile deve ve koyun çanlarından yaptığı “Artemiz” isimli metal aleti de içeren geniş bir etnik ve elektronik çalgılar koleksiyonu var. Caz ve dünya müzikleri alanındaki elli yılı aşkın tecrübesini Türkiye’de hayata geçirmek için çalışmaya devam ediyor.

Farklı ülkelerden gelen ve yolları İstanbul'da kesişen üç değerli müzisyen, Evrim Demirel, Andreas Metzler ve Riccardo Marenghi, Stanpolites' Project'te tıpkı yaşadıkları şehir gibi güçlü, enerjik ve aynı zamanda dokunaklı; eklektik bir tını üretti. 1 seneye yakın bir süredir çalışmalarını sürdüren ve özgün eserlerini biriktiren üçlü, ilk olarak Kuşadası tarihi Kervansaray'da kurulan özel sahnede seyircisiyle buluştu. Zorlu PSM Caz Festivali ve Odtü Caz Günleri’nde sahne alan Stanpolites' Project, yakın temasta olduğu Derya Türkan ve Okay Temiz gibi usta müzisyenler ile yollarına devam etmekteler.

- 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT