1890 Ekseninde Alternatif Partiler - Dave Rowntree From Blur

Tarihler: 09 Mayıs 2015 Cumartesi ~ 09 Mayıs 2015 Cumartesi 22:00

Yer: Roxy Club İstanbul

Ücret: 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2015 ~ May 9, 2015

Blur’un davulcusu Dave Rowntree’nin konuk DJ olacağı 1890 Ekseninde Alternatif Partiler, 1890 katkılarıyla 9 Mayıs Cumartesi gecesi Roxy’de...

Sezon kapanışı Radyo Eksen'den...

“İyi müzik dinlemek isteyen” herkes sezonun 1890 Eksenindeki son partisinde buluşuyor!

15 yıldır modern rock’tan country’e, indie’den heavy metal’e müziğin en karakterli örneklerine yer veren Radyo Eksen; 9 Mayıs Cumartesi gecesi, Roxy’de gerçekleştireceği son partiyle sezonu kapatıyor! Radyo Eksen 2014-2015 döneminde, her ay gerçekleştirdiği partilerle rock n roll’un en iyilerini dinleyicileriyle buluşturdu.  

Eksen severler “İyi müzik dinlemek isteyen herkesi bekliyoruz” düsturunun benimsendiği "1890 Ekseninde Alternatif Partiler"de müzik aşkına bir araya geldi. 9 Mayıs’ta yapılacak sezonun son Radyo Eksen Partisi’nde, Eksen Dj’leri Gülşah Güray, Güven Yıldız ve Gülşah Turgut’un yanı sıra, Blur elemanlarından, davulcu Dave Rowntree de konuk DJ olarak Roxy’de olacak. 

27 Nisan’da, 12 yıldır beklenen yeni albümleri The Magic Whip’i yayınlayacak olan, 90’ların en önemli Brit-Pop gruplarından Blur’un kurucularından, davulcu Dave Rowntree sevdiği şarkıları çalmak için 9 Mayıs’ta Radyo Eksen DJ’leriyle DJ setinin başına geçecek.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT