2020'den Önce Son Çıkış

Tarihler: 20 Aralık 2019 Cuma ~ 20 Aralık 2019 Cuma 20 Aralık 2019 21:30

Yer: DasDas

Ücret: 1. Kategori - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Watergarden, Barbaros Mah., Sümbül Sok. Batı Ataşehir Ataşehir İstanbul

Web: https://www.dasdas.com.tr/

E Posta: dasdasgise@dasdas.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2019 ~ Ara 20, 2019
2020’den önce son çıkış! DasDas’ta Yeni Yıl Partisi’nde buluşuyoruz!

Daddy – E & Dear Darling

90’lardan günümüze en iyi dans parçalarını R&B ve POP eksenine oturtan Daddy-E ve dear darling, çaldıkları her mekânı renkli enerjileri ile sallıyor. Sizi, evde gizli gizli dinleyip delilerce dans ettiğiniz “guilty pleasure” şarkılarda "twerk" yapmaya davet ediyor. Kelis’in Milkshake’inden, Macklemore’un Thrift Shop’una; The Black Eyed Peas’in Pump It’inden, M.I.A.’nın Bad Girls’üne çılgın geçişler yapan ikili, yüksek tempolu setleri ile Beyoncé’nin bile başını döndürüyor.

Vasil Vingas
Doğma büyüme İstanbullu olan Yunan asıllı Vasil Vingas küçük yaşta gitara merak salmıştı. Eğitim için gittiği Londra’da afro ve house müzikten etkilenerek DJ’lik ve prodüksiyon dersleri alan Vasil Vingas’ın müzik hayatı böyle başladı. Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a dönerek gece hayatına hızlı bir giriş yaptı. Kısa sürede İstanbul’un popüler mekanlarında çalmakla kalmadı aynı zamanda, çalışmalarını önemli isimlerin parçalarını lanse ederek sürdüren Jerash Records firmasına ortak oldu. 

Şu anda Vasil Vingas; gitar melodilerini elektronik seslerle birleştirerek özgün parçalar üretmeye devam etmektedir.

* İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe anne ve-veya babasının refakatinde katılabilir.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT