2023 ADS Birincileri Piyano Resital

Tarihler: 12 Mayıs 2024 Pazar ~ 12 Mayıs 2024 Pazar 12 Mayıs 2024 18:00

Yer: İzmir AKM Yunus Emre Salonu

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2024 ~ May 12, 2024

2023 ADS PİYANO AKADEMİSİ ULUSLARARASI 'GÜLSİN ONAY' PİYANO YARIŞMASI BİRİNCİLERİ AYNI SAHNEYİ PAYLAŞIYOR.

Organizasyonunu ADS Piyano Akademisi’nin üstlendiği bu gurur verici resital, 12 Mayıs 2024, Saat 18.00’de İzmir Konak Atatürk Kültür Merkezi’nde!

Alaz İKİZ

2003 İstanbul doğumlu olan Alaz İkiz, piyano eğitimine 2014 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı yarı zamanlı programında başladı. 2018 yılında ise tam zamanlı öğrenci olarak MSGSÜ İstanbul Devlet Konservatuvarı’na kabul edildi. İkiz “International Music Competition Belgrade” yarışmasında birincilik, “Online Piano Competititon For The Youth In Europe” yarışmasında birincilik ve dinleyici ödülü, “Citta di Barletta” yarışmasında birincilik, "2. Uluslararası Adana Rhapsody Piyano Yarışması”nda birincilik ödülüne layık görülerek, 2021 yılında katıldığı “Wiener Klassiker International Piano Competition” yarışmasında ise ikincilik ö

Etkinlik Kuralları:

- Misafirlerin bilet aldıkları koltuk numaralarında oturmaları zorunludur. Etkinlik boyunca satın alınan koltuk numaralarında oturulması gerekmektedir. Bu kurala uymayan ve yer değişikliğinde ısrar eden katılımcılar mekân dışına alınacaktır.- Etkinlik katılımcılarının, etkinlik başlangıç saatinden en az 1 saat önce dijital biletleriyle birlikte etkinlik mekânı kapısında olacak şekilde hazır olması gerekmektedir.- Kapı etkinlik saatinden 30 dakika önce açılmaktadır.- Geç gelen izleyiciler uygun olan ilk alkışta alınır. Aksi durumlarda alınmaz.- 6 yaş ve üstü bilete tabidir. (6 yaşından küçük izleyiciler salona alınmayacaktır)- Organizasyon ekibi diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.                                                                                       - Etkinlik mekânına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Etkinlik mekânına kamera ve fotoğraf makinesi sokmak yasaktır.              - Kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.- Resital süresince sessiz olunması ve telefonların kapalı/sessiz konumda tutulması gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT