9.Şefika Kutluer Festivali

9.Şefika Kutluer Festivali

Tarihler: 14 Aralık 2018 Cuma ~ 14 Aralık 2018 Cuma 14 Aralık 2018 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 110.00 TL 2. Kategori - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2018 ~ Ara 14, 2018
“Sihirli Flüt” ünvanlı uluslararası sanatçımız Şefika Kutluer adına düzenlenen festivalin 9.su bu sene 1-20 Aralık 2018 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul’da gerçekleşiyor.

"Festivalin 14 Aralık konseri İstanbul’da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde Portekiz’den gelerek Şefika Kutluer’e eşlik edecek Fado grubu ile yapılıyor.

Portekiz’in duygulu halk müziği “Fado” konserinde ünlü Fado eserleri, dünyada ilk kez, Şefika Kutluer'in duygu yüklü flütü ile seslendiriliyor. Portekiz halkının yazgısı Fado, halkın öz müziğidir. Fado Portekizce’de kader demektir ve özellikle hasret duygularını haykırır.

Şefika Kutluer dünyada ilk kez “Fado”ları flütle kaydetmiştir ve aynı gün Şefika Kutluer’in yeni “FADO” CD’sinin dünya lansmanı yapılacaktır. 

Portekiz’de yaz aylarında yapılan CD kaydına Portekiz medyası büyük ilgi göstermiştir ve Şefika Kutluer’in bu yeni projesi Portekiz’de de merakla beklenmektedir.Dünya çapında müzik marketlerde 17 CD’si bulunan Kutluer; klasik müziğin en önemli eserlerini seslendirirken, zaman zaman “Cross-over” projelere de imza atmakta ve bazen Jazz’ı bazen Tango’ları klasik dünyaya taşırken, bu eserlerin klasikleşerek ölümsüzleşmesini sağlamaya çalışmaktadır.

Kutluer’in “Tango Goes Symphony”, “Latin Romance” ve “Bach Jazz” CD’lerinden sonra şimdi de “Fado” CD’si klasikler arasındaki yerini alıyor.  Flüt “Fado”ları çalarken Portekiz gitarı Fado'da vurgulanan duyguları kuvvetlendiren sürekli bir diyalog içindedir ve Klasik gitar ritmi verip her şarkının balansını sağlar. Bu konserde Şefika Kutluer’e Portekiz gitarında bugüne kadar birçok önemli Fado sanatçısına eşlik etmiş, kayıtlar gerçekleştirmiş ve ayrıca klasik müzik kariyerine hem öğretmen hem de solist olarak devam eden Artur Caldeira  ve klasik gitarda klasik eğitimden gelen genç ve yetenekli müzisyen Daniel Paredes ve eşlik etmektedir."

Şefika Kutluer, Flüt
Artur Caldeira, Portekiz Gitarı
Daniel Paredes, Klasik Gitar

- 8 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT